αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑLemoni Store: Το κατάστημα που βρίσκεται στο Μόναχο και θυμίζει Ελλάδα

Lemoni Store: Το κατάστημα που βρίσκεται στο Μόναχο και θυμίζει Ελλάδα

Μέσω του καταστήματός “Lemoni” στο Maxvorstadt (περιοχή Μονάχου), η Katrin Tewes, γεννημένη Σταύρου, εκφράζει την αγάπη της για την πατρίδα του πατέρα της, την Ελλάδα.

Μόλις περάσει κανείς το κατώφλι του καταστήματος, νιώθει ότι βρίσκεται στην πανέμορφη Ελλάδα! Το μικρό κατάστημα της Katrin Tewe στην οδό Barer Straße, προσφέρει σε όποιον το επισκέπτεται αμέσως την αίσθηση ότι βρίσκεται με διακοπές στην Ελλάδα, όπως σημειώνει το Allesgr.de.

Ψάθινες τσάντες, κρασί Ρετσίνα, ελαιόλαδα, πολύχρωμες πετσέτες θαλάσσης, σανδάλια και μάτια όπως τα σουβενίρ από τη Μεσόγειο Θάλασσα.

Η αγάπη για την «Ελλάδα» οδήγησε την 41χρονη γυναίκα από το Μόναχο στο να ανοίξει τον περασμένο Μάιο το “Lemoni Store”! Ο πατέρας της είναι Έλληνας, όμως αντέδρασε προβληματισμένος όταν εκείνη αποφάσισε να το κάνει αυτό. “Ο πατέρας μου βρήκε τη συλλογή πολύ παράξενη“, λέει η Katrin Tewe. “Από την μία η ρίγανη με έξι ευρώ και από την άλλη ένα φόρεμα των 250€“, είπε κουνώντας κοροϊδευτικά το κεφάλι.

Η Katrin Tewe από την άλλη θεωρεί ότι αυτή ακριβώς η άγρια μείξη είναι αυτή που αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία της χώρας. Η ίδια δηλώνει ότι προσφέρει προϊόντα που αρέσουν στην ίδια και που θα αγόραζε πολύ ευχαρίστως. Πολλές φορές πελάτες την ρώτησαν από πού προέρχονται τα όμορφα κομμάτια. Η Katrin Tewe πριν προσφέρει κάποιο προϊόν στο κατάστημά της επιβεβαιώνει ότι παρασκευάστηκε πραγματικά στην Ελλάδα. Τα περισσότερα προϊόντα προέρχονται από μικρούς κατασκευαστές.

”Πράγματα που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού”, λέει.

Και το πιο ενδιαφέρον: Η Katrin Tewe γνωρίζει την ιστορία του κάθε προϊόντος! Εδώ, τα σανδάλια, που έφτιαξαν δύο αδελφές από την Αθήνα, εδώ το μέλι που παράχθηκε στο νησί της Σερίφου από μελίσσια στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στη θάλασσα…

Με το κατάστημά της θέλει να δείξει ότι οι Έλληνες φτιάχνουν και μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά όμορφα πράγματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − thirteen =