αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑLeap Motion: Η εταιρία που θέλει να εμφανίσει… τα χέρια σου, μέσα στην εικονική πραγματικότητα

Leap Motion: Η εταιρία που θέλει να εμφανίσει… τα χέρια σου, μέσα στην εικονική πραγματικότητα

H Leap Motion ξεδιπλώνει τα σχέδια της για την εισαγωγή της τεχνολογίας εντοπισμού κίνησης που αναπτύσσει στον mobile κόσμο.

Η Leap Motion θέλει να δει τους αισθητήρες κίνησης που αναπτύσσει να παίρνουν θέση στα κράνη εικονικής πραγματικότητας μέσα στο 2017, θεωρώντας αυτή την κίνηση το επόμενο λογικό βήμα εξέλιξης μετά την ανάπτυξη του λογισμικού αναγνώρισης κίνησης και θέσης χεριών που είχε καταφέρει να ενσωματώσει στα PC από το 2010. Η τεχνολογία της Leap Motion θα κάνει εφικτό το να βλέπει κανείς τα χέρια του μέσα στο virtual περιβάλλον και να αλληλεπιδρά εκεί κουνώντας τα αναλόγως.

leap-motion-ar-overlay-3Η mobile VR πλατφόρμα της Leap Motion, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ανεξάρτητων κατασκευαστών, οι οποίοι θέλουν να την ενσωματώσουν στο hardware που ετοιμάζουν, σύμφωνα με το Tom’s Hardware. Ήδη, η Leap Motion έχει παρουσιάσει ένα VR κράνος αναφοράς, στο οποίο βρίσκονται ενσωματωμένοι οι αισθητήρες και το software της, προκειμένου να γίνεται κανονική χρήση των χεριών στο δυνητικό περιβάλλον.

Όπως αναφέρει το τεχνολογικό site Pestaola.gr, οι αισθητήρες δεύτερης γενιάς της Leap Motion προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος σάρωσης και αμεσότερη απόκριση στις κινήσεις των χεριών του χρήστη, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσική η αλληλεπίδραση του χρήστη μέσα στο εικονικό περιβάλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 5 =