αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑLamda: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπτυξη και λειτουργία εκπαιδευτικού ιδρύματος στο Ελληνικό

Lamda: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπτυξη και λειτουργία εκπαιδευτικού ιδρύματος στο Ελληνικό

Μακροχρόνια Σύμβαση Μίσθωσης – αρχικής διάρκειας 30 ετών με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον 30 έτη – υπεγράφη την 15.05.2024 μεταξύ της έμμεσης 100% θυγατρικής ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΕ και της εταιρείας Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα Α.Ε. (Costeas-Geitonas School “CGS”), όπως ανακοίνωσε σήμερα η Lamda Development S.A.

Σύμφωνα με την Σύμβαση, το CGS θα αναλάβει την ανάπτυξη και λειτουργία ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού ιδρύματος πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (CGS at The Ellinikon) στην περιοχή Πολεοδόμησης Α-Π4 εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού –Αγίου Κοσμά.

Όπως αναφέρει η Lamda, τo CGS at The Ellinikon θα αποτελέσει ένα σύγχρονο πρότυπο σχολείο που θα προσφέρει Εθνικό και Διεθνές Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών, αξιοποιώντας ταυτόχρονα την ιστορία, τις αξίες, την τεχνογνωσία και την πρωτοπόρα εκπαιδευτική φιλοσοφία του CGS.

Το CGS at the Ellinikon θα αποτελέσει ορόσημο εκπαιδευτικής και αρχιτεκτονικής καινοτομίας στον εγχώριο και ευρωπαϊκό χάρτη. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του θα εναρμονίζονται με τις αρχές της νέας πόλης του The Ellinikon, της πιο “έξυπνης” και πράσινης πόλης στην Ευρώπη.

Το μίσθωμα της μακροχρόνιας μίσθωσης θα καθορίζεται ετησίως βάσει του Κύκλου Εργασιών που θα επιτυγχάνεται σε κάθε ημερολογιακό έτος.

Η έναρξη λειτουργίας του CGS at The Ellinikon αναμένεται το Σεπτέμβριο 2027.

Το CGS, με έτος ίδρυσης το 1973, φιλοξενεί σήμερα 1.975 μαθητές και πάνω από 600 εργαζόμενους σε campus 67.000 τ.μ. στην Παλλήνη, προσφέροντας τα προγράμματα του Οργανισμού International Baccalaureate (IB) για μαθητές από 3 έως 18 ετών σε συνδυασμό με το Εθνικό Πρόγραμμα Σπουδών. Το CGS διακρίνεται για την εκπαιδευτική καινοτομία, την εξωστρέφεια και το ευρύ δίκτυο διεθνών συνεργασιών με διακεκριμένους ακαδημαϊκούς φορείς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =