αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑLadies and gentlemen, αυτή είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή στο App Store για το 2016

Ladies and gentlemen, αυτή είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή στο App Store για το 2016

Η Apple έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα τη λίστα με τις εφαρμογές με τα περισσότερα download για το 2016 και η πρώτη θέση δεν αποτελεί και ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς πρόκειται για το Snapchat.

Το Snapchat έβγαλε knock out το Facebook, το Instagram και το Pokémon Go, αποτελώντας την πιο δημοφιλή δωρεάν εφαρμογή στο App Store για το 2016, σύμφωνα με την Apple.

Αν και μεγάλο μέρος της λίστας δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το Facebook, το Instagram, το Google Maps και το YouTube βρίσκονται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις στο App Store, η σειρά μπορεί να είναι λιγότερο αναμενόμενη. Το πιο πολύ-διαφημισμένο app του Facebook, το Messenger (το οποίο σήμερα έχει μια μέση βαθμολογία στο App Store μόλις τριών αστέρων) κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ το τεράστιο hit του καλοκαιριού Pokémon Go ήρθε στην τρίτη θέση.

evan-spiegel-airport-horz2Όπως αναφέρει το secnews.gr, το Snapchat υπήρχε και στον κατάλογο του προηγούμενου έτους, αλλά μόλις στο νούμερο 5 (το Trivia Crack, το οποίο ήταν νούμερο 1 το 2015, δεν κατάφερε καν να μπει στη λίστα του top 10 του τρέχοντος έτους.)

Εδώ είναι ο πλήρης κατάλογος της δεκάδας σύμφωνα με την Apple:

Snapchat

Messenger

Pokémon GO

Instagram

Facebook

YouTube

Google Maps

Pandora

Netflix

Spotify Music

Όσον αφορά τις εφαρμογές επί πληρωμή, το Heads Up! βρέθηκε στην πρώτη θέση (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) με το Face Swap Live και το Minecraft: Pocket Edition να ακολουθούν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + four =