αρχικηVIRALLa Pizza di Egizio: Η Ιταλική πιτσαρία που έδωσε δωρεάν πίτσα σε οδηγούς που είχαν κολλήσει σε μποτιλιάρισμα

La Pizza di Egizio: Η Ιταλική πιτσαρία που έδωσε δωρεάν πίτσα σε οδηγούς που είχαν κολλήσει σε μποτιλιάρισμα

Με δωρεάν πίτσα επιχείρησε να απαλύνει μία πιτσαρία τον πόνο αρκετών οδηγών, οι οποίοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες στα οχήματά τους, εξαιτίας ενός τεράστιου μποτιλιαρίσματος, στην πόλη Γένοβα, στον ιταλικό βορρά.

Ο καπνός από μία μεγάλη πυρκαγιά σε λόφους γύρω από την πόλη των 600.000 κατοίκων, την περασμένη Δευτέρα, οδήγησε στο κλείσιμο αρκετών δρόμων αλλά και ενός αυτοκινητοδρόμου, προκαλώντας «έμφραγμα» στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Βλέποντας την ταλαιπωρία που υφίστανται οι οδηγοί από τα δελτία ειδήσεων -και σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο και το BBC- ο ιδιοκτήτης μίας πιτσαρίας, Σιμόνε Ντι Μαρία, αποφάσισε να αναλάβει δράση, προσφέροντας νερό και λίγο φαγητό σε όσους είχαν κολλήσει στην κίνηση.

Η πρωτοβουλία της «La Pizza di Egizio» συγκέντρωσε εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια στο Διαδίκτυο, με τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας να δηλώνει από την πλευρά του ότι «δεν γίνεται να αφήνεις ανθρώπους να πεινάνε, την ώρα του δείπνου», προσθέτοντας ότι «μία πίτσα Μαργαρίτα αποτελεί μια μικρή χειρονομία, που όμως μπορεί να φτιάξει την άσχημη μέρα κάποιου».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι οι πυροσβέστες είναι εκείνοι οι οποίοι αξίζουν το πραγματικό «ευχαριστώ», καθώς έδωσαν πολύωρη μάχη με τις φλόγες, για να σώσουν τις περιουσίες που απειλούσε η πυρκαγιά.

Πηγή: Ναυτεμπορική

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 13 =