αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑKylie Jenner: Η 20χρονη για την οποία συζητά όλος ο πλανήτης. Και είναι έτοιμη να γίνει η νεότερη δισεκατομμυριούχος

Kylie Jenner: Η 20χρονη για την οποία συζητά όλος ο πλανήτης. Και είναι έτοιμη να γίνει η νεότερη δισεκατομμυριούχος

Πριν πολλά χρόνια ήταν ο Bill Gates (στα 31 του). Μετά ήταν ο Mark Zuckerberg (στα 23 του). Και τώρα, έρχεται μια… Kardashian να παραλάβει την σκυτάλη. Η Kylie Jenner είναι έτοιμη να κάτσει στον «θρόνο» της νεότερης αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου στο κόσμο. Μόλις στα 20 της χρόνια.

Η περιουσία της αυτή τη στιγμή φτάνει στα 900 εκ. δολάρια. Και αναμένεται να σπάσει το φράγμα του 1 δισ. δολαρίων μέσα στον επόμενο χρόνο.

Πως όμως κατάφερε η Kylie Jenner να φτάσει στην επιτυχία τόσο γρήγορα; ΟΚ, πέρα από το διάσημο επίθετο των Kardashian που σίγουρα της έδωσε ένα boost. Στο It’s Possible έχουμε ξανά ασχοληθεί με την περίπτωση της. Ασχολήθηκε άλλωστε μα κάτι που γνώριζε πολύ καλά: Τα lipsticks. Και έφτιαξε την online εταιρία με lipsticks, Kylie Cosmetics. Και αμέσως είδε τα έσοδα της να αυξάνονται εντυπωσιακά.

Όταν λάνσαρε την εταιρία της το 2015, πέτυχε sold out στα προϊόντα της άμεσα. Και όλα δείχνουν ότι η ταχύτατη ανάπτυξη θα συνεχιστεί. Η 20χρονη επιχειρηματίας, είναι ιδρύτρια, CEO, Chief Marketing Officer και Chief Creative Officer στην εταιρία της.

Kylie Jenner on Forbes

Kylie Jenner may soon become the world's youngest self-made billionaire. And while some critics have taken issue with the description of Jenner as "self-made," it's hard to deny that her entrepreneurial efforts aren't impressive. https://cnb.cx/2LerjDk

Gepostet von CNBC Make It am Donnerstag, 12. Juli 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 9 =