αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO Νίκος Κοκλώνης απάντησε στο «πού βρίσκει τα λεφτά» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Νίκος Κοκλώνης απάντησε στο «πού βρίσκει τα λεφτά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Κοκλώνης έγινε γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο με την AirFastTickets. Την εταιρία που ίδρυσε και -όπως έχει δηλώσει ο ίδιος- έφτασε να βγάζει 5 εκτ. ευρώ την ημέρα. Στην συνέχεια ήρθε η μεγάλη πτώση και η εταιρία οδηγήθηκε στο λουκέτο. Σήμερα ο Ν. Κοκλώνης ασχολείται με τις τηλεοπτικές παραγωγές.

Ο ίδιος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show του ANT1 και απάντησε στο «που βρίσκει τα λεφτα» για να κάνει όλα αυτά τα shows. «Ίσως η πιο στοχευμένη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ», είπε αρχικά ο επιχειρηματίας. Και συνέχισε: Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια μας πληρώνουν κάθε φορά που παραδίδουμε ένα επεισόδιο. Πληρώνομαι και εγώ ως παρουσιαστής, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω. Τα “deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει».

«Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπω μια παραγωγή στην prime time που έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και οι δικοί μας δεν έχουν δουλειά. Έχω 670 άτομα μόνιμα στην παραγωγή Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό. Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης. Σημειώνοντας μάλιστα ότι «μιλάμε για ακριβούς μισθούς».

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ξεκίνημα του βίντεο:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 6 =