αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑKid Startupper: Η ελληνική πλατφόρμα που διδάσκει επιχειρηματικότητα σε παιδιά

Kid Startupper: Η ελληνική πλατφόρμα που διδάσκει επιχειρηματικότητα σε παιδιά

Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του KidStartupper.com στα Education Leaders Awards 2018. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Το KidStartupper.com βραβεύθηκε στην κατηγορία «Νεανική επιχειρηματικότητα». Πρόκειται για την πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα στον κόσμο που διδάσκει την επιχειρηματικότητα σε παιδιά 10-14 ετών, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο των πρώτων αρχών του Αριστοτέλη. Η πλατφόρμα βραβεύθηκε τόσο για το λογισμικό, όσο και για το βιβλίο των 250 σελίδων (28 κεφάλαια) που τη συνοδεύει.

«Στην ομάδα του Kid Startupper, θεωρούμε ότι η πλατφόρμα μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά και με το μάθημα της ρομποτικής LEGO, έτσι ώστε οι μικροί να μαθητές να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα, μετατρέποντας της καινοτόμες ιδέες και κατασκευές τους σε επιχείρηση», τονίζει η εταιρία.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο σε ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια καθώς και σε άλλα ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι του 2018 και το πρώτο camp, καθώς και ο διαγωνισμός του Kid Startupper με τίτλο: «Startup Hackathon for Kids».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =