αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑKevin Plank: «Γιατί όταν ξεκίναγα την Under Armour είχα τυπώσει… δύο διαφορετικές επαγγελματικές κάρτες»

Kevin Plank: «Γιατί όταν ξεκίναγα την Under Armour είχα τυπώσει… δύο διαφορετικές επαγγελματικές κάρτες»

Έχουμε ξανά μιλήσει για την περίπτωση του Kevin Plank. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ξεκίνησε την Under Armour από… ένα σπίτι, το 1996.

Ο νεαρός Kevin Plank ξεκίνησε την Under Armour από το διαμέρισμα της γιαγιάς του. Μάλιστα, αυτή ήταν η έδρα του brand για δύο χρόνια. Ως το 1998. Τότε η εταιρία μετακόμισε σε κανονικά γραφεία, αφού είχε ήδη αρχίσει να καταγράφει ανάπτυξη και να κάνει πωλήσεις.

Σε post που έκανε ο ίδιος στο Linkedin, αποκάλυψε πως στην αρχή έπρεπε να έχει πολλούς ρόλους μέσα στην εταιρία, ταυτόχρονα. Και είχε δύο διαφορετικές επαγγελματικές κάρτες. Η μια είχε τον τίτλο «Kevin Plank, President» και η άλλη «Kevin Plank, Sales Manager». Ανάλογα με την περίσταση, χρησιμοποιούσε και την κατάλληλη κάρτα. Ανάλογα με το αν ήθελε να φαίνεται ως η «κεφαλή» της εταιρίας που παίρνει τις αποφάσεις ή ο άνθρωπος που θέλει να κάνει πωλήσεις για την εταιρία.

Η δεύτερη κάρτα μάλιστα του χρησίμευε όταν οι πελάτες του ζητούσαν χαμηλότερες τιμές, όπως εξηγεί. Αφού έλεγε ότι είναι απλά το… παιδί που κάνει τις πωλήσεις, και το αφεντικό του δεν του επιτρέπει να δώσει χαμηλότερες τιμές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =