αρχικηVIRALΓιατί πρέπει να αφήνεις πάντα ένα κέρμα στην κατάψυξη σου πριν φύγεις για διακοπές

Γιατί πρέπει να αφήνεις πάντα ένα κέρμα στην κατάψυξη σου πριν φύγεις για διακοπές

Εάν σκέφτεστε να φύγετε διακοπές και να αφήσετε φαγητό στο ψυγείο, είναι χρήσιμο να κάνετε μία κίνηση. Ένα απλό κόλπο που θα σας δείξει εάν είναι ασφαλές να καταναλώσετε το φαγητό που αφήσατε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.

Μερικές φορές όταν φεύγετε, γίνονται διακοπές ρεύματος που ποτέ δεν πρόκειται να μάθουμε. Ωστόσο, αυτό μπορεί να προκαλέσει απόψυξη και φθορά των τροφίμων που αποθηκεύονται στον καταψύκτη.

Για να μάθετε εάν αυτά τα είδη διατροφής είναι τόσο παγωμένα όσο τα αφήσατε, χρησιμοποιήστε αυτό το απλό κόλπο πριν φύγετε από το σπίτι: γεμίστε ένα φλιτζάνι με νερό και το βάζετε στην κατάψυξη. Όταν παγώσει, τοποθετήστε ένα κέρμα στην κορυφή και επιστρέψτε το στον καταψύκτη.

Αν βρείτε το νόμισμα στο κάτω μέρος του κυπέλλου, όταν επιστρέψετε μετά από πολλές μέρες διακοπών, θα πρέπει να πετάξετε όλο το φαγητό αμέσως. Σημαίνει ότι το ψυγείο είχε μείνει χωρίς ρεύμα αρκετές ώρες με αποτέλεσμα το φαγητό σας να ξεπαγώσει και να ξαναψυχθεί. Εάν το κέρμα βρίσκεται στην κορυφή, αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε διακοπή ρεύματος και το φαγητό σας είναι τόσο καλό όσο όταν το πρωτοβάλατε στην κατάψυξη.

Αν το νόμισμα βρίσκεται στη μέση, σημαίνει ότι το ρεύμα κόπηκε για σύντομο χρονικό διάστημα και τα περισσότερα από τα είδη διατροφής σας είναι μάλλον ακόμα ΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κόλπο για να παίρνεις «κρυφά» περισσότερα ρούχα σε ένα αεροπλάνο- Το αποκάλυψαν σε βίντεο δύο διάσημοι travel influencers

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 15 =