αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑKeep Calm: Οι 10 τρόποι με τους οποίους οι πετυχημένοι άνθρωποι παραμένουν ήρεμοι

Keep Calm: Οι 10 τρόποι με τους οποίους οι πετυχημένοι άνθρωποι παραμένουν ήρεμοι

Η διαχείριση του άγχους είναι ένα βασικό στοιχείο για να φτάσεις στην επιτυχία. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι πετυχημένοι άνθρωποι. Η ικανότητα να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας και να παραμείνετε ήρεμοι υπό πίεση έχει άμεση σχέση με την απόδοσή σας. Η γνωστή πλατφόρμα TalentSmart, διεξήγαγε έρευνα σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους και διαπίστωσε ότι το 90% των κορυφαίων επαγγελματιών είναι ειδικευμένοι στη διαχείριση των συναισθημάτων τους σε περιόδους πίεσης. Παραμείνουν ήρεμοι και υπό έλεγχο.

Βέβαια, το λίγο άγχος μπορεί να είναι και καλό. Βοηθά στο να αφυπνιστούμε και να αναλάβουμε δράση. Ωστόσο, αν το άγχος ξεφύγει, τότε η απόδοση σου θα πέσει. Το υπερβολικό στρες μπορεί να φέρει… το χάος.

Το αμερικανικό success.com παραθέτει 10 συγκεκριμένους τρόπους με τους οποίους μπορείς να παραμείνεις ήρεμος, όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα. Είναι μερικοί από τους τρόπους που χρησιμοποιούν οι πετυχημένοι άνθρωποι. Ορισμένες από αυτές τις στρατηγικές μπορεί να φαίνονται προφανείς, το ζήτημα εδώ όμως είναι να καταλάβεις πότε το άγχος αυξάνεται, και να τις «ενεργοποιήσεις».

1# Εκτίμησε αυτά που έχεις

2# Σταμάτα να ρωτάς «what if»

3# Κάνε θετικές σκέψεις και μείνε θετικός

4# Μην είσαι online και «συνδεδεμένος» με την δουλειά 24/7

5# Περιόρισε την καφεΐνη

6# Κοιμήσου καλά

7# Απέφυγε τους αρνητικούς διαλόγους με τον εαυτό σου

8# Δες τι μπορείς να κάνεις πρακτικά, μέσα σε ένα κακό σενάριο

9# Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές

10# Ζήτα βοήθεια από τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + twenty =