αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑKaspersky: Ανακοίνωσε νέο software που παρέχει ψηφιακή ασφάλεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Kaspersky: Ανακοίνωσε νέο software που παρέχει ψηφιακή ασφάλεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η Kaspersky Lab ανακοινώνει την κυκλοφορία του Kaspersky Endpoint Security Cloud, μίας νέας Software-as-a-Service λύσης, που θα παρέχει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πολυεπίπεδη ψηφιακή ασφάλεια. Η λύση προσφέρει προηγμένη λειτουργικότητα και προστασία, ενώ η διαχείριση της γίνεται εύκολα μέσω μιας απλής cloud κονσόλας, με ένα διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη interface.

Η λύση παρέχει στις επιχειρήσεις αποτελεσματική προστασία για Windows σταθμούς εργασίας, server αρχείων, Android και iOS φορητές συσκευές, μέσα από μία απλή και διαισθητική κονσόλα. Βασισμένο σε προηγμένες, πολυεπίπεδες τεχνολογίες ασφάλειας, το Kaspersky Endpoint Security Cloud αξιοποιεί κορυφαία χαρακτηριστικά προστασίας, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών Kaspersky Security Network και System Watcher, ώστε να προστατεύσει τους χρήστες τόσο από γνωστές, όσο και από αναδυόμενες απειλές.

Όπως σημειώνει το PC MAGAZINE, Η κεντρική cloud κονσόλα διαχείρισης δεν απαιτεί εξειδικευμένες δεξιότητες πληροφορικής, μειώνοντας σημαντικά το φόρτο για τους υπερβολικά πιεσμένους επαγγελματίες στον τομέα της Πληροφορικής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε τοποθεσία για την εξ αποστάσεως διανομή λογισμικού, καθώς και για την παρακολούθηση και τη διαχείριση της ασφάλειας έως και χιλίων εταιρικών χρηστών.

Επιπλέον, η χρήση της cloud κονσόλας σημαίνει ότι οι εταιρείες δε χρειάζεται να αγοράσουν επιπλέον server, hardware ή λογισμικό για τη διαχείριση της ψηφιακής ασφάλειας τους. Το Kaspersky Endpoint Security Cloud προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα επιλογής ετήσιας άδειας ή μηνιαίας συνδρομής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − three =