αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑKarma: Αυτό είναι το drone της GoPro (ΒΙΝΤΕΟ)

Karma: Αυτό είναι το drone της GoPro (ΒΙΝΤΕΟ)

To Drone της εταιρία GoPro είναι εδώ και ονομάζεται Karma. Aποκαλύφθηκε σε event στην Καλιφόρνια μαζί με δύο action cameras, όμως φυσικά αυτό έκλεψε την παράσταση. Είναι μία εύκολη στη χρήση πρόταση, που διαθέτει αναδιπλούμενο design και αποθηκεύεται εύκολα, ενώ μπορείτε να την μεταφέρετε παντού μέσα σε ένα μικρό βαλιτσάκι που σας προσφέρει η GoPro.

Ο έλεγχος του είναι πανεύκολος με τη βοήθεια ενός clamshell controller που διαθέτει οθόνη αφής στο ένα μέρος και 2 joysticks στο άλλο καθώς και ελάχιστα πλήκτρα.

Το GoPro Karma μπορεί να συνεργαστεί με τις action cams της εταιρείας, τις νέες Hero 5 Black, Hero 5 Session αλλά και την Hero 4, όπως σημειώνει το Digitallife.gr.

Διαθέτει μία τριαξονική ανάρτηση που σταθεροποιεί την κάμερα για ομαλά πλάνα, μπορεί ωστόσο και να αφαιρεθεί για φορητή χρήση. Η κάμερα είναι τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος και όχι από κάτω από τo drone (για πιο σταθερά πλάνα σύμφωνα με την GoPro), ενώ όπως τα περισσότερα camera drones στις μέρες μας διαθέτει πλήκτρο για απογείωση, προσγείωση και επιστροφή και ακόμη τέσσερα προγραμματισμένα shots (dronie, cable cam, reveal και orbit). Διαθέτει ακόμη passenger app που επιτρέπει σε κάποιον να δει το live video feed του drone και ακόμη και να ελέγξει τη θέση της κάμερας.

Θα κυκλοφορήσει από τις 23 Οκτωβρίου με κόστος 799 δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − three =