αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑJYSK: Αύξηση τζίρου 26,4% στην Ελλάδα, για το οικονομικό έτος 2020/2021

JYSK: Αύξηση τζίρου 26,4% στην Ελλάδα, για το οικονομικό έτος 2020/2021

Με ανάπτυξη τζίρου 26,4% έκλεισε η αλυσίδα οικιακού εξοπλισμού JYSK Ελλάδας το οικονομικό έτος 2020/2021 (Σεπτέμβριος-Αύγουστος) η οποία επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυό της με οκτώ νέα καταστήματα. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις έφτασαν τα 49,41 εκατ. ευρώ με το EBIT να αγγίζει τα 4,485 εκατ. ευρώ. Αυτό, σύμφωνα με την εταιρεία, αντιστοιχεί σε μια αύξηση 26,4% στο τζίρο σε σύγκριση με το προηγούμενο οικονομικό έτος ενώ το ΕΒΙΤ στην αντίστοιχη περίοδο ήταν ελάχιστα πάνω από το μηδέν.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας ανέφερε : “Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τη JYSK στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες για τους γνωστούς λόγους, αλλά παρόλα αυτά ήταν ταυτόχρονα και η πιο επιτυχημένη μας χρονιά από το 2015 που η JYSK ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα. Ειδικά σε κατηγορίες όπως έπιπλα σπιτιού και κήπου και στρώματα οι πωλήσεις αυξήθηκαν πολύ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά”.

Η JYSK διαθέτει ήδη 47 καταστήματα στην Ελλάδα με συνέπεια ένα κατάστημα JYSK να είναι πλέον κοντά στους περισσότερους Έλληνες. Αυτή η εγγύτητα με τους πελάτες της αλλά και η διεθνής εμπειρία που διαθέτει η JYSK από τη λειτουργία της σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο αποτελούν παράγοντες που βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του εξαιρετικού αποτελέσματος. “Αυτό το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός της στρατηγικής μας να είμαστε κοντά στους πελάτες μας και να βελτιωνόμαστε διαρκώς μέσω ανακαινίσεων καταστημάτων και νέων υπηρεσιών αλλά και της δουλειάς των αφοσιωμένων υπαλλήλων και στελεχών μας στην Ελλάδα που είναι πίσω από κάθε επιτυχία” αναφέρει ο κ. Szimeiszter. Το οικονομικό έτος που θα λήξει τον Αύγουστο του 2022 η JYSK έχει πλάνο να ανοίξει 8 ακόμα νέα καταστήματα αλλά και να ανακαινίσει 8 παλιά καταστήματα με στόχο να αναβαθμιστούν με βάση το νέο concept καταστημάτων που εφαρμόζει παγκοσμίως η JYSK.

“Επενδύουμε διαρκώς στην ανακαίνιση των καταστημάτων μας έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να βιώνουν μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία σε ένα σύγχρονο εμπορικό περιβάλλον” σημειώνει ο κ. Szimeiszter.

Το πρώτο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα άνοιξε το 2015. Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2020/2021, η JYSK άνοιξε 9 νέα καταστήματα στην Ελλάδα και πλέον διαθέτει σήμερα 47 καταστήματα και απασχολεί 387 υπαλλήλους στη χώρα.

Σημειώνεται ότι η δανέζικη αλυσίδα JYSK διαθέτει περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο και ανακοίνωσε αποτελέσματα ρεκόρ με ένα συνολικό τζίρο 4,4 δισ. ευρώ και με EBIT 610 εκατ. ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =