αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Just Women»: Τουριστικό γραφείο ανακοίνωσε ταξίδια αποκλειστικά για γυναίκες που θέλουν να ταξιδεύουν solo

«Just Women»: Τουριστικό γραφείο ανακοίνωσε ταξίδια αποκλειστικά για γυναίκες που θέλουν να ταξιδεύουν solo

Το βρετανικό τουριστικό γραφείο, Just You, που οργανώνει ταξίδια για εκείνους που θέλουν να ταξιδεύουν μόνοι τους, κυκλοφόρησε μια σειρά από οργανωμένα πακέτα διακοπών, μόνο για γυναίκες, που περιλαμβάνει μια σειρά από δημοφιλείς προορισμούς μικρών αποστάσεων, όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Κροατία και η Ελλάδα. Σύμφωνα με την εταιρεία το ποσοστό της ζήτησης για διακοπές μόνο για γυναίκες έχει αυξηθεί.

Τα πακέτα “Just Women”, είναι ιδανικά για γυναίκες που θέλουν να πάνε διακοπές για πρώτη φορά σόλο, ή απλώς θέλουν να ταξιδέψουν παρέα με άλλες γυναίκες. Στη χώρα μας η εταιρεία έχει οργανώσει ένα ταξιδιωτικό πακέτο διάρκειας από το Μάιο του 2022 έως τον Οκτώβριο του 2023 που περιλαμβάνει την Αθήνα, τις Μυκήνες, την Επίδαυρο και το Ναύπλιο, την Αρχαία Ολυμπία, τους Δελφούς και την Αράχωβα.

Είναι μια εκδρομή 8 ημερών που ξεκινά από 1.899 λίρες.

Σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα TravelReady, του αμερικανικού ταξιδιωτικού ιστότοπου για γυναίκες Journey Woman, που διεξήχθη ανάμεσα σε γυναίκες κυρίως από τις ΗΠΑ, τον Καναδά αλλά και από 100 άλλες χώρες, η συντριπτική πλειονότητα έχει αποφασίσει τα ταξιδέψει σόλο το 2022. Το 43% τηρεί στάση αναμονής σχετικά με την κατάσταση της πανδημίας, αναμένοντας την εξέλιξη της, ενώ το 33% δήλωσε ότι θα ταξιδέψει οπωσδήποτε και μόνο το 20% είπε ότι έχει ακυρώσει ή αναβάλει τις διακοπές του. Η έρευνα έδειξε ότι η πανδημία δεν μείωσε την επιθυμία των γυναικών για σόλο ταξίδια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + 16 =