αρχικηVIRALJurassic Park… σε αεροδρόμιο: Τελωνειακοί βρήκαν αυγό δεινοσαύρου (ΦΩΤΟ)

Jurassic Park… σε αεροδρόμιο: Τελωνειακοί βρήκαν αυγό δεινοσαύρου (ΦΩΤΟ)

Εσείς τι θα κάνατε αν βλέπατε μπροστά σας ένα αυγό δεινοσαύρου; Αυγό έγινε στο αεροδρόμιο της πόλης Μπέργκαμο στην Ιταλία, όπου τελωνειακοί ανακάλυψαν ένα αυγό δεινοσαύρου ανάμεσα στα δέματα που προορίζονται για εισαγωγή στην Ιταλία, όπως μετέδωσε η τοπική εφημερίδα «Giornale di Brescia».

Το απολιθωμένο κέλυφος αυγού δεινoσαύρου έφτασε στα Απέννινα Όρη από τη Μαλαισία αγορασμένο από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Το πακέτο μεταφέρθηκε στην Ιταλία, συνοδευόμενο από ύποπτα έγγραφα: Το πιστοποιητικό, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, εκδόθηκε από κάποιον ανύπαρκτο οργανισμό.

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι του αεροδρομίου Orio al Serio, οι οποίοι βρήκαν το αυγό, ενημέρωσαν τη Διεύθυνση Αρχαιολογίας των επαρχιών του Μπέργκαμο και της Μπρέσια. Οι επιστήμονες αναγνώρισαν το απολίθωμα ως αυγό σουνοσαύρου, ενός μεγάλου χορτοφάγου δεινοσαύρου που ζούσε στην περιοχή που βρίσκεται η σημερινή Κίνα.

Λόγω ελλείψεως της κατάλληλης πιστοποίησης, το αρχαιολογικό εύρημα τέθηκε στη διάθεση του ιταλικού κράτους και θα μεταφερθεί ως έκθεμα σε ένα από το μουσεία της χώρας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =