αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑJOBSbnb: 150 ημέρες λειτουργίας, 54.000 matches μεταξύ επιχειρήσεων και υποψηφίων εργαζομένων

JOBSbnb: 150 ημέρες λειτουργίας, 54.000 matches μεταξύ επιχειρήσεων και υποψηφίων εργαζομένων

Το app της JOBSbnb είναι διαθέσιμο για download στα stores εδώ και 150 ημέρες. Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι στους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού έχουν πλέον βρει το αγαπημένο εργαλείο τους. «Κοιτώντας τα νούμερα που έχουμε πετύχει μέσα σε 150 ημέρες, μόνο χαρούμενοι και αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε. Αφενός διότι η ομάδα της JOBSbnb πετυχαίνει -με το παραπάνω- τους στόχους που είχε θέσει και αφετέρου, βάζουμε και εμείς το λιθαράκι μας, αφήνοντας ένα θετικό κοινωνικό αποτύπωμα στον ιδιαίτερα επιβαρυμένο τομέα της εργασίας στην Ελλάδα», τονίζουν οι δημιουργοί της πλατφόρμας.

«Οι επιχειρήσεις και οι υπεύθυνοι διαχείρισης προσωπικού αγκάλιασαν τη νέα λογική που χαράξαμε, η οποία καταργεί πλέον τις αγγελίες και οδηγεί σε απευθείας αναζητήσεις άμεσα διαθέσιμων εργαζομένων», συμπληρώνουν.

Μέσα σε μόλις 150 ημέρες λοιπόν, περισσότεροι από 30.000 υποψήφιοι εργαζόμενοι κατέβασαν το app JOBSBnb και δημιούργησαν προφίλ, επιλέγοντας ανάμεσα στις 65 ειδικότητες τις οποίες καλύπτουμε.  Έχουν γίνει περισσότερες από 3.200 αναζητήσεις εργαζομένων και έχουν δημιουργηθεί πάνω από 54.000 matches μεταξύ επιχειρήσεων και υποψήφιων εργαζόμενων. Οι επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευτεί την πλατφόρμα, έχουν ξεπεράσει τις 850 και οι προσλήψεις που έχουν προκύψει, έχουν φτάσει σχεδόν τις 800.

«Τα θετικά μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά, επιβεβαιώνουν το όραμά μας για μία νέα εποχή στον ψηφιακό χώρο της εύρεσης εργασίας και μας δίνουν την ώθηση που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους επόμενους στόχους που έχουμε θέσει», σημειώνει η ομάδα της πλατφόρμας.

Αν ψάχνεις δουλειά, κατέβασε την εφαρμογή εδώ (από Play Store) και εδώ (από App Store).

Αν είσαι εργοδότης ή έχεις επιχείρηση εστίασης/τουρισμού, μπες εδώ και επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και αναβάθμισε ανάλογα τις ανάγκες σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + nine =