αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑJOBSbnb: Η ελληνική πλατφόρμα που «συνδέει» όσους αναζητούν εργασία σε εστίαση και τουρισμό, με πιθανούς εργοδότες

JOBSbnb: Η ελληνική πλατφόρμα που «συνδέει» όσους αναζητούν εργασία σε εστίαση και τουρισμό, με πιθανούς εργοδότες

Αν αναζητάς εργασία στον κλάδο του τουρισμού ή της εστίασης, τότε ίσως πρέπει να τσεκάρεις την JOBSbnb. Πρόκειται για μια ελληνική πλατφόρμα ευρέσεως εργασίας, που βασίζεται στο μοντέλο του «matching» (ταιριάσματος) μεταξύ εργοδοτών τουρισμού/εστίασης και υποψήφιων εργαζομένων.

Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη μέσω web εφαρμογής για τις επιχειρήσεις, και μέσω mobile app για τους υποψήφιους εργαζομένους. Η JOBSbnb απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες μόνιμου και ημι-μόνιμου προσωπικού.

Μια επιχείρηση μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο υποψήφιο για κάθε ανάγκη που προκύπτει, όποτε αυτή προκύπτει. Έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει υποψήφιους επαγγελματίες, επιλέγοντας συγκεκριμένη ειδικότητα, χρόνια προϋπηρεσίας, τοποθεσία, ακριβείς ημέρες και ώρες εργασίας, καθώς και ημερομίσθιο.

Παράλληλα, μπορεί να δημιουργήσει λίστες υποψηφίων που της ταιριάζουν και να τους ειδοποιήσει αυτοματοποιημένα και μαζικά για συνέντευξη, αλλά και να τους προσλάβει, επιλέγοντας βάσει της δηλωμένης εμπειρίας τους, της εικόνας τους και της αξιολόγησής τους από προηγούμενους εργοδότες.

Αντίστοιχα, η JOBSbnb, παρέχει τη δυνατότητα σε υποψήφιους επαγγελματίες που απορροφώνται από τους κλάδους είτε του τουρισμού, είτε της εστίασης, να βρουν την εργασία που τους ταιριάζει, χρησιμοποιώντας μια πολύ εξελιγμένη mobile εφαρμογή που μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν από τα online stores.

Ο κάθε υποψήφιος δημιουργεί το προφίλ του και ορίζει τις θέσεις για τις οποίες ενδιαφέρεται, τις τοποθεσίες, τις ημέρες και τις ώρες στις οποίες προτιμά να εργαστεί, καθώς και το επιθυμητό του ημερομίσθιο, προκειμένου να επιλεγεί από τις επιχειρήσεις που ψάχνουν επαγγελματία με τα χαρακτηριστικά του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =