αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑJob Fair Athens: Έρχεται το event που θέλει να «συνδέσει» τους νέους με τις ελληνικές εταιρίες και τις startups

Job Fair Athens: Έρχεται το event που θέλει να «συνδέσει» τους νέους με τις ελληνικές εταιρίες και τις startups

Είσαι φοιτητής ή νέος απόφοιτος πολυτεχνικής, οικονομικής ή τεχνολογικής σχολής; Τότε το Job Fair Athens είναι για σένα. Η μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία για την σύνδεση του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας, επιστρέφει για 7η χρονιά στις 26 & 27 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Όραμα του είναι μια Ελλάδα που όλοι οι νέοι επιλέγουν συνειδητά την επαγγελματική τους πορεία και είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες που θα τους εξασφαλίσουν την ομαλή μετάβαση από τον ακαδημαϊκό στον επαγγελματικό τομέα και την επιτυχία σε αυτόν.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διημερίδα καριέρας που διοργανώνεται από φοιτητές και απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών για να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας, να ενημερωθούν για αυτή και να αναζητήσουν ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης. Μέχρι στιγμής έχουν συμμετέχει 124 από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας, ενώ το έχουν επισκεφτεί πάνω από 9.100 φοιτητές και απόφοιτοι και φέτος επανέρχεται πιο δυναμικά από ποτέ!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα έρθεις σε επαφή με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και όχι μόνο, όπου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις από mini συνεντεύξεις, ενώ μπορείς να παρακολουθήσεις ομιλίες και panels που αφορούν την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα, να συμμετέχεις σε sessions, διαγωνισμούς, αλλά και να βελτιώσεις το βιογραφικό σου με την βοήθεια ειδικών στο CV corner.

Ανέβασε το βιογραφικό σου εδώ: http://bit.ly/CV_upload και γίνε ορατός σε περισσότερες από 50 εταιρείες και Start-ups που συμμετέχουν στην διημερίδα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται η προεγγραφή! Περισσότερα θα βρεις εδώ: http://bit.ly/JFA_Register

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 6 =