αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΨάξε στα συρτάρια σου: Αν έχεις ένα τέτοιο παλιό iPhone στο σπίτι σου, μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα (ΦΩΤΟ)

Ψάξε στα συρτάρια σου: Αν έχεις ένα τέτοιο παλιό iPhone στο σπίτι σου, μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα (ΦΩΤΟ)

Ψάξτε στα συρτάρια σας. Χωρίς να το γνωρίζετε, εκεί μπορεί να έχετε… έναν μικρό θησαυρό. Τι εννούμε; Δειτε τι γράφει ο Gurardian.

Μία γυναίκα-καλλιτέχνης τατουάζ έχει στην κατοχή της ένα σφραγισμένο iPhone 1ης γενιάς. Και ετοιμάζεται να το πουλήσει για 50.000 δολάρια.

Η γυναίκα αυτή ονομάζεται Karen Green και είχε λάβει το 2007 το iPhone ως δώρο. Όμως, επειδή είχε άλλο τηλέφωνο εκείνη την εποχή και το iPhone δεν ήταν συμβατό με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε, αποφάσισε να το αφήσει σφραγισμένο μέσα σε ένα ντουλάπι, μαζί… με πιτζάμες. Και παρέμεινε εκεί μετά από τόσα χρόνια.

ΗΠΑ: iPhone του 2007 αναμένεται να πιάσει τουλάχιστον 50.000 δολάρια σε δημοπρασία! - iefimerida.gr

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Green άκουσε ότι ένα iPhone πρώτης γενιάς του 2007 είχε πουληθεί για σχεδόν 40,000 δολάρια και τότε ήρθε σε επικοινωνία με την εταιρία δημοπρασιών LCG Auctions.

Η LCG Auctions δήλωσε επίσημα ότι το τηλέφωνο θα πωληθεί για τουλάχιστον 50.000 δολάρια. «Η Karen είχε στο ντουλάπι της ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι με μια σπουδαία ιστορία.» σημείωσε. Η δημοπρασία ξεκίνησε ήδη και θα ολοκληρωθεί στις 19 Φεβρουαρίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 10 =