αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑInstaShop: Αποχωρεί από τον ρόλο του CEO της εταιρίας o Γιάννης Τσιώρης

InstaShop: Αποχωρεί από τον ρόλο του CEO της εταιρίας o Γιάννης Τσιώρης

Η InstaShop έκανε γνωστό πως ο Γιάννης Τσιώρης, Ιδρυτής και CEO, αποφάσισε να αποσυρθεί από το ρόλο του ως CEO, αρχής γενομένης της 17ης Νοεμβρίου 2023.

Την θέση του αναλαμβάνει ο Nikola Cabarkapa, ο οποίος κατέχει το ρόλο του COO της InstaShop και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρίας από το 2017. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στην InstaShop, ο Nikola έχει ήδη αναλάβει θέσεις μεγάλης ευθύνης και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρίας και συνεπώς είναι καθόλα προετοιμασμένος να διευθύνει την εταιρία και να την οδηγήσει στα επόμενά της βήματα.

Η InstaShop ιδρύθηκε το 2015 στο Ντουμπάι από τον Γιάννη Τσιώρη και την Ιωάννα Αγγελιδάκη. Κατά τη διάρκεια της ηγεσίας τους, η εταιρεία αναπτύχθηκε με γρήγορους ρυθμούς και έγινε ένα από τα πιο γνωστά και αξιόπιστα ονόματα στον τομέα της online παραγγελίας τροφίμων και παράδοσης στη Μέση Ανατολή. Το 2020, η InstaShop εξαγοράστηκε από την Delivery Hero, παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο του online delivery, έναντι 360 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από τη στιγμή της εξαγοράς, το InstaShop συνέχισε να λειτουργεί ως αυτόνομη οντότητα, υπό την ηγεσία του Γιάννη Τσιώρη και της υπάρχουσας διοικητικής ομάδας.

«Ήταν ένα μοναδικό προνόμιο να ηγηθώ της InstaShop σε αυτό το ταξίδι ραγδαίας ανάπτυξης. Όλα αυτά τα χρόνια, πλάι σε μία φανταστική ομάδα, γέμισα εμπειρίες και αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν στο ταξίδι μου από εδώ και πέρα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Nikola να αναλάβει την InstaShop και να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες. Η αφοσίωσή του και η εμπειρία του, σε συνδυασμό με την επαγγελματική του ηθική και το όραμά του, τον καθιστούν την ιδανική επιλογή ως διάδοχο» τόνισε ο Γιάννης Τσιώρης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − eleven =