αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑInstagram: Tώρα μπορείς να διαγράψεις μαζικά παλαιότερες αναρτήσεις σου

Instagram: Tώρα μπορείς να διαγράψεις μαζικά παλαιότερες αναρτήσεις σου

Νέες λειτουργίες λάνσαρε το Instagram. Πλέον η πλατφόρμα δίνει την δυνατότητα διαγραφής ή αρχειοθέτησης πολλαπλών αναρτήσεων, και των σχολίων, likes και reactions σε ένα βήμα, αλλά και η δυνατότητα ταξινόμησης όλων των ενεργειών σας με βάση την ημερομηνία. Αυτά τα εργαλεία θα τα βρείτε στο προφίλ στην ενότητα “Your Activity”.

Επίσης το Instagram ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί δοκιμές για ανάκτηση λογαριασμού με τη βοήθεια κάποιου φίλου. Σε περίπτωση που έχεις χάσει τα στοιχεία πρόσβασης στον λογαριασμό σου, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό κάποιου φίλου για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα σου.

Μία ακόμα προσθήκη: Πλέον το Security Checkup είναι προσβάσιμο από όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες και θα το βρείτε στο μενού των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας (Profile -> Settings -> Security -> Security Checkup). Από εκεί μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τη δραστηριότητα σας (π.χ. από ποιες συσκευές έχετε πραγματοποιήσει login) και να ενεργοποιήσετε την ταυτοποίηση δύο παραγόντων (2FA) μέσω αριθμού τηλεφώνου, WhatsApp ή εφαρμογής τύπου Google Authentication.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + 3 =