αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑInstagram: Τώρα μπορείτε να κάνετε προγραμματισμένες αναρτήσεις

Instagram: Τώρα μπορείτε να κάνετε προγραμματισμένες αναρτήσεις

Το Instagram παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα μια αναδιαμορφώμενη έκδοση του ιστοτόπου του, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας έως και 75 ημέρες νωρίτερα.

Ο επικεφαλής Adam Mosseri ανακοίνωσε τις ενημερώσεις αυτές, προσθέτοντας ότι αυτές θα έπρεπε να είχαν κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα.

Οι δημιουργοί μπορούν ήδη να προγραμματίσουν αναρτήσεις χρησιμοποιώντας το Meta Business Suite και έναν συνδεδεμένο λογαριασμό. Ωστόσο, η περίπλοκη διαδικασία απαιτεί μια ξεχωριστή εφαρμογή για κινητά ή την υπομονή για πλοήγηση σε πολλές ιστοσελίδες. Τώρα, το κοινωνικό δίκτυο διαθέτει εργαλεία προγραμματισμού περιεχομένου απευθείας στην εφαρμογή, όπου οι επαγγελματικοί λογαριασμοί σε όλον τον κόσμο μπορούν να ορίσουν φωτογραφίες, καρουζέλ και βίντεο για ανάρτηση έως και 75 ημέρες νωρίτερα, χωρίς να βγαίνουν από το Instagram.

“Το ζητήσατε και σας ακούσαμε”, δήλωσε το Instagram.

Μετά τη φόρτωση αλλά πριν από την κοινή χρήση νέου περιεχομένου, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις για προχωρημένους στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε “Προγραμματισμός αυτής της ανάρτησης” και επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα της δημοσίευσης, μετά επιστρέψτε στη ροή της ανάρτησης και κάντε κλικ στο “Προγραμματισμός”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 2 =