αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑInstagram: Το τρικ για να αποκτήσεις swipe up χωρίς να έχεις 10.000 followers

Instagram: Το τρικ για να αποκτήσεις swipe up χωρίς να έχεις 10.000 followers

Το Instagram βγάζει συνεχώς νέες αναβαθμίσεις αλλά κάποια εργαλεία, όπως είναι το swipe up, είναι διαθέσιμα μόνο σε λογαριασμούς που είναι verified ή έχουν τουλάχιστον 10.000 followers. Αυτό ίσχυε μέχρι τώρα. Αυτή η επιλογή επιτρέπει στους χρήστες της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης να ανεβάσουν links στα stories τους που μπορούν να οδηγούν τους ακολούθους τους σε άλλα sites με άρθρα, video στο youtube, e-shops και πολλά ακόμα.

Είναι ένας καλός τρόπος να προσθέσεις κίνηση και απήχηση στο προφίλ σου αλλά και να προωθήσεις ένα brand ή ένα σκοπό ενώ ταυτόχρονα σε απαλλάσσει από το άχαρα “link in bio” που χρειαζόσουν να βάζεις στις αναρτήσεις σου για να οδηγήσεις τους followers στο link που θες. Υπάρχει όμως πρόσβαση σε αυτό το εργαλείο αν ο λογαριασμός σου δεν είναι verified ή δεν έχεις 10,000 followers; Ναι!

Τώρα περισσότερο από ποτέ, το swipe up είναι απαραίτητο για να στηρίξεις μικρές επιχειρήσεις και να προωθήσεις φιλανθρωπικούς σκοπούς και σελίδες. Αν ενδιαφέρεσαι να βάζεις link στα stories σου στο instagram πήγαινε στην εφαρμογή και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα που δίνει το PopSugar. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο λογαριασμός σου να είναι επαγγελματικός.

Αν ο λογαριασμός σου είναι verified

Πήγαινε να δημιουργήσεις ένα story χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία ή βίντεο. Ανάμεσα στις επιλογές που σου δίνει (κείμενο, stickers κτλ) στο πάνω μέρος της οθόνης θα υπάρχει ένας κρίκος υπερσύνδεσης. Πάτα πάνω και θα έχεις δύο εναλλακτικές: επίλεξε να προσθέσεις link και πρόσθεσε το URL. Συμπεριέλαβε κι ένα κείμενο που καθοδηγεί τους followers σου για να κάνουν swipe up. Μπορεί να είναι ένα λεκτικό ή ένα sticker.

Αν δεν έχεις 10.000 followers

Δημιούργησε ένα IGTV video. Στην περιγραφή μπορείς να προσθέσεις ένα link. Σιγουρέψου ότι αναφέρεις στο IGTV video ότι έχεις προσθέσει link στην περιγραφή οπότε αυτοί που θέλουν να το δουν να ξέρουν που να πάνε για περισσότερες πληροφορίες, να κάνουν δωρεά ή να αγοράσουν ένα προϊόν. Σώσε και δημοσίευσε το IGTV video.

Πήγαινε πίσω στην αρχική σελίδα, πάτα την κάμερα στην πάνω αριστερή γωνία και δημιούργησε ένα Instagram story με μια φωτογραφία ή βίντεο. Ανάμεσα στις επιλογές που σου δίνει (κείμενο, stickers κτλ) στο πάνω μέρος της οθόνης θα υπάρχει ένας κρίκος υπερσύνδεσης. Πάτα πάνω και θα βρεθείς σε μια επιλογή που θα χρειαστεί να κάνεις. Θα δεις τα IGTV videos και μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει με το story σου.

Συμπεριέλαβε κι ένα κείμενο που καθοδηγεί τους followers σου για να κάνουν swipe up. Μπορεί να είναι ένα λεκτικό ή ένα sticker. Σιγουρέψου ότι αναφέρεις στο story σου ότι μπορούν να βρουν το link στην περιγραφή του IGTV σου.

Πηγή: marieclaire.gr/

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − seven =