αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑInstagram και WhatsApp αλλάζουν όνομα. Το Facebook έχει… βάλει το χέρι του σε αυτό

Instagram και WhatsApp αλλάζουν όνομα. Το Facebook έχει… βάλει το χέρι του σε αυτό

Το Facebook κινήθηκε ταχύτητα κάποτε, και εξαγόρασε το Instagram και το WhatsApp. To 2012 και το 2014 αντίστοιχα. Κάπως έτσι δημιούργησε έναν πολύ ισχυρό Όμιλο, ο οποίος είναι κυρίαρχος μέχρι σήμερα.

Instagram και WhatsApp μέχρι πρότινος λειτουργούσαν ανεξάρτητα από το Facebook. Είχαν δικούς τους CEOs, δικές τους εφαρμογές και ιστοσελίδες, τα δικά τους κτίρια γραφείων και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Την Παρασκευή ωστόσο, το Facebook επιβεβαίωσε ότι η ανεξάρτητη εποχή των δύο εφαρμογών έφτασε στο τέλος της. “Θέλουμε να είμαστε σαφέστεροι σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αποτελούν μέρος του Facebook”, δήλωσε η εκπρόσωπος, Bertie Thomson.

Κάτι το οποίο θα φαίνεται και προς τα έξω. Έτσι τα ονόματα των Instagram και WhatsApp θα έχουν πλέον την ένδειξη «from facebook» δίπλα τους. Θα βλέπουμε, δηλαδή, να αναγράφεται Instagram from Facebook. Οι νέοι τίτλοι θα εμφανιστούν στις δύο εφαρμογές στο App Store και στο Google Play. Στη συσκευή του κινητού τα ονόματα θα μείνουν όπως είναι, για την ώρα. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δείτε την ένδειξη “From Facebook” στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης των Instagram και WhatsApp.

Να πούμε ότι κάτι ανάλογο έχει κάνει το FB και με την Oculus (επίσης μέλος του ίδιου Ομίλου).

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/m2aPH3EeTnFDRLK1vDWIVo-eSCA=/0x0:2128x962/1120x0/filters:focal(0x0:2128x962):format(webp):no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/18506521/Screen_Shot_2019_08_02_at_6.06.08_PM.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − six =