αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑInstagram: Ακούσαμε τους χρήστες και φέρνουμε το χρονολογικό feed

Instagram: Ακούσαμε τους χρήστες και φέρνουμε το χρονολογικό feed

Αυτό που περίμεναν πολλοί χρήστες, έρχεται! Το Instagram ανακοίνωσε πως άκουσε τους χρήστες και κάνει την επιστροφή του χρονολογικού feed πραγματικότητα. Με το χρονολογικό feed ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει πρώτα τα νεότερα posts των ανθρώπων που ακολουθεί και προχωρώντας προς τα κάτω τα παλαιότερα. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο “αλλά” στη χρήση του χρονολογικού feed στο Instagram.

Το Instagram εισάγει δύο προαιρετικά feeds τα οποία θα πρέπει να επιλέγετε κάθε φορά για να δείτε τα posts με χρονολογική σειρά. Το πρώτο ονομάζεται Following και θα σας δείξει το χρονολογικό feed κάθε λογαριασμού που ακολουθείτε και το δεύτερο ονομάζεται Favorites και πρόκειται για το χρονολογικό feed των λογαριασμών που θα προσθέσετε στους αγαπημένους σας. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 50 λογαριασμούς σε αυτήν την κατηγορία.

Επιπλέον, τα posts των αγαπημένων σας λογαριασμών θα εμφανίζονται πρώτα και στο αλγοριθμικό feed. Μπορείτε να κάνετε όποια αλλαγή θέλετε στη λίστα Favorites, συμπεριλαμβανομένου του να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε χρήστες χωρίς αυτοί να λάβουν την οποιαδήποτε ειδοποίηση.

Πάντως δεν μπορείτε να ορίσετε κανένα από τα δύο νέα feeds ως το προεπιλεγμένο και κάθε φορά που μπαίνετε στο Instagram θα βλέπετε το αλγοριθμικό feed και θα πρέπει να επιλέξετε χειροκίνητα το χρονολογικό αν το επιθυμείτε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + seventeen =