αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Innovate Greece»: Ένα πρόγραμμα για να βρεις τα κατάλληλα ταλέντα για την startup σου

«Innovate Greece»: Ένα πρόγραμμα για να βρεις τα κατάλληλα ταλέντα για την startup σου

Έχετε μια επιχειρηματική ιδέα και χρειάζεστε νέα ταλέντα για να την αναπτύξετε; Τότε τσέκαρε το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας «Innovate Greece». Η AIESEC Greece μπορεί να σας προσφέρει τους κατάλληλους ανθρώπους με τις κατάλληλες δεξιότητες για να καλύψετε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Η Aiesec,ο μεγαλύτερος Παγκόσμιος Οργανισμός νέων,προωθεί τις διαπολιτισμικές ανταλλαγές ως την κινητήριο δύναμη για την εκπλήρωση των ανθρωπίνων δυνατοτήτων και την πραγμάτωση του world citizenship. Το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας «Innovate Greece» απευθύνεται σε start up εταιρίες που θέλουν να συμμετέχουν σε ένα διεθνές forum φέρνοντας σε επαφή νέους και νέες, από όλο τον κόσμο ,με τον επιχειρηματικό χώρο της Αθήνας προωθώντας,παράλληλα, τα products και τις υπηρεσίες τους. Οι Exclusivi, EyeWide, Stonesoup, Drope bnb αποτελούν λίγους μόνο από τους συνεργάτες τους.

Οι εταιρίες,με πρόσημο τις ανάγκες τους,καλύπτουν θέσεις στους τομείς Marketing, IT, Business Administration. Η συνδιαλλαγή με ιδέες και πρακτικές από διεθνή επιχειρηματικά περιβάλλοντα συνεπάγεται εξέλιξη και επιτυχία. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Aiesec Greece και επικοινωνήστε για το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας: https://aiesec.gr/innovate-greece/

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 11 =