αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑInnjobs: Η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που σου βρίσκει δουλειά στον κλάδο του τουρισμού

Innjobs: Η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που σου βρίσκει δουλειά στον κλάδο του τουρισμού

Η Innjobs.net, αποτελεί την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού που συνδέει εργοδότες και εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού και των ξενοδοχείων.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της είναι η πρόσβαση σε ένα τεράστιο αριθμό εξειδικευμένων εργαζομένων και εργοδοτών αντιστοιχίζοντας τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση εργασίας άμεσα και ταχύτητα, προσφέροντας τη δυνατότητα αναζήτησης βάσει γεωγραφικής περιοχής, φύλου, ειδικότητας και του εύρους των οικονομικών απολαβών που ο εργαζόμενος επιθυμεί.

Με βασικούς πυλώνες την καινοτομία και τον προσανατολισμό στον άνθρωπο, στην Ιnnjobs, το προφίλ του κάθε εργαζομένου συνοδεύεται από ένα σύντομο αναγνωριστικό βίντεο. Ο εργοδότης έχει τη δυνατότητα να αξιολογεί εκατοντάδες άτομα αποκτώντας μία πραγματική απεικόνιση του υποψηφίου, συνυπολογίζοντας περισσότερους παράγοντες πέραν από το βιογραφικό του ενώ ο εργαζόμενος γίνεται ορατός στοχευμένα σε ένα μεγάλο αριθμό εργοδοτών. Ένα βήμα παραπέρα, η εξειδικευμένη ομάδα της Innjobs παρέχει η ίδια για όσους το επιθυμούν άμεσα και με ορθό τρόπο ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως: η εύρεση προσωπικού με χαμηλότερο κόστος, νομικές συμβουλές, η μισθοδοσία, η επαγγελματική κατάρτιση τόσο των εργοδοτών όσο και του προσωπικού τους, η πλήρη εκπαίδευση των εργαζομένων με πιστοποιήσεις.

Ο Αργύρης Νταουλιάρης, υδριτής της Ιnnjobs δήλωσε: «Mε την καινοτόμα αυτή πλατφόρμα θέλουμε να δώσουμε μία νέα δυναμική στη βιομηχανία του Τουρισμού, με ξενοδοχεία που θα στελεχώνονται από ικανούς επαγγελματίες και ξενοδόχους, έτοιμους να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία και να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις ενός συνεχώς εξελισσόμενου κλάδου. Η Innjobs απευθύνεται στον εργοδότη, στον εργαζόμενο, στο φοιτητή, στον άνεργο, αλλά και στον επαγγελματία που διεκδικεί την καριέρα που του αξίζει».

 Για περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες συνεργασίας: https://innjobs.net/  και info@innjobs.net.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − four =