αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑInfashion: Η ελληνική εφαρμογή που έχει δημιουργήσει μια νέα… κοινότητα για τη μόδα

Infashion: Η ελληνική εφαρμογή που έχει δημιουργήσει μια νέα… κοινότητα για τη μόδα

Πώς θα σας φαινόταν αν υπήρχε μια εφαρμογή, η οποία θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τη μόδα;

To Infashion έρχεται ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, για να συγκεντρώσει τους λάτρεις της μόδας σε ένα app, όπου ο κάθε χρήστης θα μπορεί να μοιράζεται τις δικές του φωτογραφίες, να επιλέγει τις In και Out εμφανίσεις της ημέρας, αλλά και να μαθαίνει πρώτος τα νέα των αγαπημένων του brands, παίρνοντας μέρος σε ένα private “fashion show”.

Πρόκειται για ένα «ταξίδι» στα trends –κι όχι μόνο- χωρίς «παρεμβολές». Το Infashion φιλοξενεί μόνο περιεχόμενο σχετικό με τη μόδα, είτε αυτό προέρχεται από τους χρήστες είτε από τα συνεργαζόμενα brands.

Οι δημιουργοί του Infashion θέλησαν να αναπτύξουν ένα app, όπου καθημερινοί άνθρωποι, σχεδιαστές, στυλίστες, fashion bloggers και brands θα μπορούν να μοιράζονται υλικό, να ανταλλάσουν ιδέες και να φτιάχνουν μαζί τον «χάρτη» της μόδας. Είναι μια εφαρμογή αυθεντικά καινοτόμα με καλαίσθητο και εύχρηστο UI, διατηρώντας παράλληλα τη δική της ταυτότητα.

Η χρήση της εφαρμογής είναι απλή, καθώς χρησιμοποιούνται κάρτες, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να κάνει swipe δεξιά ή αριστερά, δίνοντας του την δυνατότητα να επιλέξει τα προσωπικά του in και out της μόδας. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης αποκτά τους fans του ή γίνεται κι εκείνος fan άλλων χρηστών, τα post των οποίων ανταποκρίνονται στην αισθητική του.

Στο πάνω μέρος της αρχικής οθόνης, ο χρήστης μπορεί να βρει διάφορα brands και επιλέγοντας κάποιο από αυτά να ενημερωθεί για τα τελευταία “νέα” από τις νέες συλλογές, προτάσεις και τάσεις αυτού, μέσω μιας σειράς φωτογραφιών και βίντεο.

Την ομάδα του Infashion αποτελούν οι Χάρης Λυμπερόπουλος (σχεδιαστής του Infashion), Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης (υπεύθυνος ανάπτυξης για την πλατφόρμα Android), Γιώργος Δανίκας (υπεύθυνος ανάπτυξης για την πλατφόρμα iOS) και Σπύρος Ελευθεριάδης (προγραμματιστής των δομών -backend- που υποστηρίζουν την εφαρμογή).

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε AppStore και GooglePlay.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 4 =