αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑIncognito mode: Κινήσου στα Google Maps χωρίς να αφήνεις «ίχνη»

Incognito mode: Κινήσου στα Google Maps χωρίς να αφήνεις «ίχνη»

Πέρασαν τέσσερις μήνες από τότε που η Google ανακοίνωσε το νέο Incognito mode για την Maps εφαρμογή και μετά το beta testing, έφτασε η ώρα να διατεθεί σε όλους τους χρήστες. Προς το παρόν ξεκίνησε να διατίθεται σε χρήστες Android, ενώ η iOS υποστήριξη “έρχεται σύντομα”.

Με το Incognito mode μπορείτε να πλοηγηθείτε σε προορισμούς που επιθυμείτε χωρίς αυτοί να αποθηκευτούν στο Google Account σας. Το Maps λοιπόν δε θα αποθηκεύσει το ιστορικό αναζήτησής σας, δε θα σας στείλει ειδοποιήσεις για αυτούς τους προορισμούς, δε θα εμφανιστούν οι προορισμοί ή η αναζήτησή τους στο ιστορικό σας ή στην τοποθεσία που μοιράζεστε με κάποιον και δε θα χρησιμοποιηθεί ο προορισμός για να παραμετροποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα στο Maps.

https://www.androidpolice.com/wp-content/uploads/2019/09/incognito-maps-gif.gif

Ωστόσο σημειώστε πως το Incognito mode δε θα επηρεάσει το πώς η δραστηριότητά σας χρησιμοποιείται ή αποθηκεύεται από παρόχους internet, εφαρμογές τρίτων, φωνητική αναζήτηση και άλλες Google υπηρεσίες.

Για να ενεργοποιήσετε το Incognito mode ανοίξτε την εφαρμογή Google Maps, επιλέξτε τη φωτογραφία προφίλ σας και επιλέξτε “Turn on Incognito mode”.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − three =