αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«In Town Check In»: Νέα υπηρεσία που επιτρέπει το check in για την πτήση, από το λιμάνι του Πειραιά

«In Town Check In»: Νέα υπηρεσία που επιτρέπει το check in για την πτήση, από το λιμάνι του Πειραιά

Το «In Town Check In», μία νέα υπηρεσία για τους ταξιδιώτες, εγκαινίασε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, καθώς πλέον αποκτούν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το «Check In» της πτήσης τους από το λιμάνι του Πειραιά.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο η υπηρεσία «In Town Check In» τους επιτρέπει να εξοικονομούν χρόνο, αλλά και να συνεχίζουν απρόσκοπτα το ταξίδι τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ακόμα και με ενδιάμεσες στάσεις μέχρι το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπως σημείωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

«Πρόκειται για ένα σύγχρονο, ελκυστικό και αποτελεσματικό σύστημα υπηρεσιών μεταφορών, προς όφελος των πολιτών και της οικονομίας», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών εγκαινιάζοντας τον τερματικό σταθμό του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, «In Town Check In» στο λιμάνι του Πειραιά, παρουσία εκπροσώπων της ναυτιλίας αλλά και των αερομεταφορών.

«Αποδεικνύουμε στην πράξη, τον τρόπο με τον οποίο οι μεγάλες υποδομές προάγουν τις συνδυασμένες μετακινήσεις κατοίκων και επισκεπτών με τις αστικές συγκοινωνίες, για τη μετάβαση από το λιμάνι του Πειραιά στο Αεροδρόμιο, αλλά και στην καρδιά της πόλης. Ταυτόχρονα, όμως, δημιουργούν νέες ευκαιρίες, διαμορφώνοντας το πεδίο για την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών, όπως το ‘‘In Town Check In”, με υψηλή προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της Αττικής, αλλά και συνολικά στην επικράτεια», επισήμανε ο κ. Σταϊκούρας.

Εκτίμησε τέλος, πως «το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα θα συναντήσει την ανταπόκριση του επιβατικού κοινού και θα αποτελέσει τον οδηγό για την ανάπτυξη της ίδιας, αλλά και ανάλογων υπηρεσιών και σε άλλα κομβικά σημεία, στο μέλλον».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =