αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑIG@work: Νέα πλατφόρμα του ΣΕΒ συνδέει εξειδικευμένο προσωπικό με επιχειρήσεις που κάνουν προσλήψεις

IG@work: Νέα πλατφόρμα του ΣΕΒ συνδέει εξειδικευμένο προσωπικό με επιχειρήσεις που κάνουν προσλήψεις

Ενα νέο ψηφιακό εργαλείο, που συνδέει ανθρώπους με υψηλά προσόντα και εξειδίκευση με βιομηχανίες και επιχειρήσεις τεχνολογίας που αναζητούν το αντίστοιχο προσωπικό, εγκαινίασε ο ΣΕΒ. Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα IG@work σχεδιάζεται και υλοποιείται από την Επιτροπή Καινοτομίας του ΣΕΒ σε συνεργασία με τη Workable, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Innovative Greeks. Απευθύνεται αποκλειστικά στις επιχειρήσεις-μέλη του Συνδέσμου, αλλά και σε νεοφυείς επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο Elevate Greece. Μάλιστα, ήδη 88 επιχειρήσεις έχουν ανεβάσει πάνω από 400 σχετικές αγγελίες.

Το IG@work, που βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.igwork.gr/, συγκεντρώνει σε μια εύχρηστη πλατφόρμα διαθέσιμες, ποιοτικές θέσεις εργασίας σε βιομηχανίες και ταχέα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές επιχειρήσεις και startups, και τις συνδέει με ανθρώπους που θέλουν να επαναπατριστούν ή ψάχνουν το επόμενο βήμα της καριέρας τους. Στην πράξη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να αναζητούν επαγγελματικές ευκαιρίες ανάμεσα στις εκατοντάδες θέσεις που αναρτώνται στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση στην πράξη της δυνατότητας των επιχειρήσεων να βρίσκουν τους ανθρώπους που χρειάζονται. Ταυτόχρονα, διευρύνει τις ευκαιρίες απασχόλησης για το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο κεφάλαιο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δίνοντας τη δυνατότητα αναζήτησης ανάμεσα σε εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε μερικές από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες και δυναμικότερες τεχνολογικές startups της Ελλάδας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − four =