αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑHumble: H ελληνική εταιρία που αναζητά Social Media Manager και προσφέρει ισορροπία επαγγελματικής- προσωπικής ζωής

Humble: H ελληνική εταιρία που αναζητά Social Media Manager και προσφέρει ισορροπία επαγγελματικής- προσωπικής ζωής

Μια ενδιαφέρουσα αγγελία, δημοσίευσε η ελληνική εταιρία Humble. Πρόκειται για ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο digital agency, με έδρα στη Νέα Ερυθραία. Τώρα αναζητά Social Media Manager. Έναν άνθρωπο που θα ενταχθεί στην δημιουργική ομάδα της εταιρίας, και θα έχει γνώσεις πάνω στα social media και στις σχετικές μετρήσεις

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν άριστες ικανότητες γραφής, να μπορούν να συνθέτουν reports, και να συντονίζουν τα διάφορα τμήματα.

Ωστόσο, ίσως το πιο αξιοσημείωτο κομμάτι εδώ, είναι αυτά που προσφέρει η εταιρία. Πέρα από τον «καλό και δίκαιο μισθό», η Humble λέει ότι προσφέρει ισορροπία μεταξύ επαγγελματική και προσωπικής ζωής. «Ξέρουμε ότι έχεις ζωή έξω από το γραφείο», τονίζει. Το ακόμα καλύτερο; Ποτέ δεν θα δουλεύεις στα γενέθλια σου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους στην σχετική αγγελία που έχει δημοσιευτεί στο Linkedin.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 1 =