αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑHuli: Η ελληνική μηχανή αναζήτησης, στην οποία μπορείς να βρεις από θέσεις εργασίας μέχρι ταινίες

Huli: Η ελληνική μηχανή αναζήτησης, στην οποία μπορείς να βρεις από θέσεις εργασίας μέχρι ταινίες

Στον αέρα είναι εδώ και λίγους μήνες το site huli.gr, μια νέα πλατφόρμα που προσφέρει στους χρήστες πολλαπλές μηχανές αναζήτησης.

Το huli.gr αποτελεί την μοναδική ελληνική μηχανή αναζήτησης, στην οποία ο χρήστης μπορεί να κάνει αναζητήσεις μέσα από τις διαφορετικές διαθέσιμες κατηγορίες του. Έχει φτιαχτεί με όλα τα σύγχρονα εργαλεία που είναι διαθέσιμα και είναι βασισμένο στο τρίπτυχο απλότητα/ευκολία/ταχύτητα.
Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρει είναι:

– αναζήτηση ακινήτων

– αναζήτηση προϊόντων και σύγκριση τιμών

– αναζήτηση εργασίας

– ειδήσεις

– αναζήτηση συνταγών

– ταινίες/κινηματογράφοι

Στην αναζήτηση ακινήτων ξεχωρίζουν οι υπηρεσίες «Σχεδίασε μια αναζήτηση» και αναζήτηση κοντά σε ΗΣΑΠ, μετρό,πανεπιστήμιο και Τ.Ε.Ι..

Πιο συγκεκριμένα οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν εύκολα πάνω στον χάρτη την περιοχή που τους ενδιαφέρει και να κάνουν μια σχετική αναζήτηση. Ένα πολύ καλό εργαλείο για όσους ψάχνουν ακίνητα σε συγκεκριμένη γειτονιά, ή γύρω από ένα πάρκο κτλ.

Επίσης μπορεί κάποιος να επιλέξει ένα σημείο ενδιαφέροντος όπως για παράδειγμα σταθμό ΗΣΑΠ ή μετρό και να βρει ακίνητα γύρω του.

Σχετικά με την αναζήτηση προϊόντων, στο huli υπάρχουν καταχωρημένα πάνω από 500 online καταστήματα, ενώ διαχειρίζεται περίπου 1,5 εκατομμύρια προϊόντα.
Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων είναι οι εξής:

– Σπίτι – Κήπος
– Μόδα – Ομορφιά
– Βρεφικά – Παιδικά
– Hobby – Αθλητισμός

Ο κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις δικές του συλλογές με προϊόντα. Οι συλλογές είναι ένας εύκολος τρόπος αποθήκευσης προϊόντων και ομαδοποίησης ανά θέμα. Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να ορίσει τον τίτλο/θέμα της συλλογής και να προσθέσει σχετικά προϊόντα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − twelve =