αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑHuawei: «Θα ξεπεράσουμε τις Apple και Samsung μέχρι το 2020»

Huawei: «Θα ξεπεράσουμε τις Apple και Samsung μέχρι το 2020»

Όταν η Huawei ανακοίνωνε πριν μερικά χρόνια πως θέλει να γίνει το νούμερο ένα της βιομηχανίας των smartphones, πολλοί θεώρησαν πως πρόκειται καθαρά για μια “μαρκετίστικη” δήλωση. Η εταιρία κατάφερε να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση των κατασκευαστών, αλλά τα πράγματα σοβάρεψαν όταν φέτος ξεπέρασε την Apple και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Δε φαίνεται όμως να είναι ικανοποιημένη και εποφθαλμιά και την πρώτη θέση που τώρα ανήκει στη Samsung.

Τον επόμενο χρόνο θα είμαστε πολύ κοντά στο να γίνουμε νούμερο ένα, ίσως απλά να ισοφαρίσουμε τη Samsung. Αλλά τουλάχιστον την άλλη χρονιά, θα έχουμε τη δυνατότητα (να γίνουμε νούμερο ένα), το 2020. – Richard Yu, Huawei CEO

Η Huawei γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη σε παγκόσμια κλίμακα, ωστόσο δεν είναι όλα ρόδινα, αφού το μπλόκο των ΗΠΑ της έχει στερήσει μία από τις μεγαλύτερες αγορές στον κόσμο με τα τηλέφωνα της εταιρίας να μην είναι πλέον επίσημα διαθέσιμα εκεί.

Ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο εμπόδιο για εμάς. Αλλά επειδή η αγορά είναι τόσο τεράστια, νομίζω πως μπορούμε να επικεντρωθούμε σε άλλες αγορές αντί για την αμερικάνικη. Δε χρειάζεται να τους περιμένουμε. Αντί αυτού μπορούμε να δουλέψουμε περισσότερο στη διεθνή αγορά.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 4 =