αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑHQ Trivia: Το νέο App στο οποίο απαντάς σε ερωτήσεις γνώσεων και κερδίζεις χρήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

HQ Trivia: Το νέο App στο οποίο απαντάς σε ερωτήσεις γνώσεων και κερδίζεις χρήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσοι ονειρεύονται να παίξουν σε ένα τηλεοπτικό σόου ερωτήσεων και να… μαζέψουν πολλά χρήματα, μάλλον θα αγαπήσουν ιδιαίτερα το νέο App για το οποίο θα σας μιλήσουμε. Είναι το HQ Trivia. Από τους δημιουργούς του γνωστού Vine. Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη εδώ λίγους μήνες, και μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν.

Η διαδικασία του παιχνιδιού είναι απλή και θυμίζει τα κλασικά παιχνίδια γνώσεων. Δύο φορές την ημέρα τις καθημερινές και μια φορά την ημέρα τα ΣΚ, μπορείς να κάνεις log in και να παίξεις. Πρέπει να απαντήσεις σε 12 ερωτήσεις, και τότε θα λάβεις χρήματα ως έπαθλο. Ναι, κανονικά χρήματα τα οποία μπαίνουν στον λογαριασμό σου στο Paypal.

Όπως ίσως θα περίμενες, οι ερωτήσεις είναι κλιμακωτής δυσκολίας. Ξεκινούν από «χαμηλό επίπεδο» και φτάνουν να γίνουν πολύ δύσκολες. Σημαντική λεπτομέρεια: Έχεις μόνο 10 δευτερόλεπτα για να απαντήσεις στην κάθε μια. Έτσι, όσοι σκέφτονται να κάνουν το παραδοσιακό Googl-άρισμα, μάλλον δεν θα τα καταφέρουν με επιτυχία. Μπορείς επίσης να παίξεις και ενάντια σε φίλους σου.

Μέχρι σήμερα, πάνω από 100.000 χρήστες, έχουν κατεβάσει το App. Μέχρι τώρα, τα χρηματικά έπαθλα είμαι μικρά, ωστόσο οι δημιουργοί του HQ Trivia, εκτιμούν ότι θα καταφέρουν να τα μεγαλώσουν στο μέλλον. Εσείς έχετε δοκιμάσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή;

This Addictive New App Is Giving Away Free Money Every Day

This new app is giving away free money every day ? Here’s how to play http://money.us/2iyLDD6

Posted by MONEY on Montag, 20. November 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × two =