αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑHousin: Ένα Ελληνικό marketplace κατασκευαστών επίπλων και ειδών deco

Housin: Ένα Ελληνικό marketplace κατασκευαστών επίπλων και ειδών deco

Σε μια εποχή που το διαδίκτυο αποτελεί το βασικό μέσο πωλήσεων και επικοινωνίας ανάμεσα σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, η ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου, εύχρηστου και δυναμικού εργαλείου online πωλήσεων που θα συνδέει απευθείας καταναλωτή και παραγωγό εξασφαλίζοντας ποιότητα & ασφάλεια είναι επιβεβλημένη.

Αυτή την ανάγκη ήρθε να καλύψει το Housin.

Μέσω του Housin.gr o κάθε εγχώριος παραγωγός επίπλου και ειδών διακόσμησης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε μια διευρυμένη αγορά (αρχικά) εντός και (σύντομα) εκτός Ελλάδος, η οποία μέχρι χθες βρισκόταν μακριά από την εμβέλειά του. Καταχωρώντας την εταιρία του και τα προϊόντα της, επικοινωνεί με ένα κοινό χιλιάδων ή και εκατομμυρίων αγοραστών επιτυγχάνοντας αύξηση πωλήσεων και αναγνωρισιμότητας στο δικό του εταιρικό brand.

Ταυτόχρονα, ο ενδιαφερόμενος χρήστης (αγοραστής) αποκτά την δυνατότητα πρόσβασης σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων και τη δυνατότητα αγοράς τους με μόλις λίγα “κλικ”, από την ασφάλεια της δικής του οθόνης, χωρίς να χρειαστεί να ψάξει σε δεκάδες site εμπορικών καταστημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα IKEA αγοράζουν… τα έπιπλα που έχεις αγοράσει από τα ΙΚΕΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − three =