αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑHouseparty: Εφαρμογή με τα video-chat rooms που έχει εκτοξευτεί μέσα στα lockdowns

Houseparty: Εφαρμογή με τα video-chat rooms που έχει εκτοξευτεί μέσα στα lockdowns

Σε μια εποχή όπου τα πάρτι ειναι… σε αναστολή, το app Houseparty έχει εκτοξευτεί. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πολύ απλά: Κάθε φορά που μπαίνεις online, έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε διάφορες συνομιλίες (και ομαδικά τσατ), χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις. Και μπορείς να μιλήσεις μέσω video call με άλλους ανθρώπους. Οι χρήστες λαμβάνουν μια ειδοποίηση όταν οι φίλοι είναι συνδεδεμένοι και είναι διαθέσιμοι για ομαδική συνομιλία μέσω βίντεο.

Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν μια συνομιλία ή αν οι φίλοι τους έχουν ξεκινήσει ήδη τη βιντεοκλήση, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να συμμετάσχουν. Για μια πιο ιδιωτική συνομιλία, μπορούν να “κλειδώσουν” το δωμάτιο, ώστε άλλοι να μην μπορούν να συμμετάσχουν. Επιπλέον, οι χρήστες μέσω της εφαρμογής μπορούν να στέλνουν ο ένας στον άλλο φωτογραφίες και μηνύματα.

Όταν κάποιος που δεν είναι φίλος εισέλθει στη συζήτηση, εμφανίζεται μια ειδοποίηση, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να απορρίψουν τον άγνωστο χρήστη ή να τον αποδεχτούν και να κάνουν μια καινούργια γνωριμία. Εκτός από τη δυνατότητα συνομιλίας  η εφαρμογή διαθέτει κουίζ και παιχνίδια που μπορούν να παίζουν οι χρήστες μεταξύ τους  κατά τη διάρκεια μιας κλήσης βίντεο.

Αλλά πως μπορείς να βρεις άλλους χρήστες μέσα στο app; Υπάρχουν αρκετές επιλογές.

Προσθέτοντας φίλους από άλλες εφαρμογές:

Στο  Houseparty μπορείτε να ζητήσετε να προσθέσετε φίλους ή να δέχεστε αιτήματα φιλίας από άλλους. Μπορείτε να προσθέσετε φίλους από τις υπάρχουσες επαφές σας στη συσκευή σας καθώς επίσης και από το Facebook και το Snapchat.

Προσθέτοντας φίλους ανά περιοχή:

Υπάρχει  η λειτουργία “Near me” η οποία, επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε κοντινή απόσταση.

Προσθέτοντας φίλους από το όνομα χρήστη:

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χρήστες εντοπίζοντας τους από την αναζήτηση με το όνομα χρήστη τους. Αυτή η ρύθμιση εμφανίζει μια λίστα των χρηστών που θα μπορούσατε να προσθέσετε ως φίλο, συμπεριλαμβανομένων πολλών ανθρώπων που δεν ξέρετε.

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή σε Android ή iOS.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 4 =