αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑHotelsCombined: Μέσα από αυτή τη μηχανή αναζήτησης μπορείς να συγκρίνεις τιμές ξενοδοχείων σε δευτερόλεπτα

HotelsCombined: Μέσα από αυτή τη μηχανή αναζήτησης μπορείς να συγκρίνεις τιμές ξενοδοχείων σε δευτερόλεπτα

Αν αυτή τη στιγμή σχεδιάζεις της διακοπές σου, τότε η παρακάτω μηχανή αναζήτησης θα σου φανεί χρήσιμη. Είναι το HotelsCombined. Πρόκειται για μία μηχανή αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών και πληροφοριών. Και όχι μόνο.

Συγκρίνει τιμές ανάμεσα σε εκατοντάδες ιστοσελίδες κρατήσεων ανα τον κόσμο, όπως το booking.com και το hotels.com και σε κατευθύνει απευθείας στην ιστοσελίδα της προσφοράς για να κάνετε την κράτηση.

Όπως σημειώνει η εταιρία: «Με μια απλή αναζήτηση στη HotelsCombined, εμφανίζονται τιμές από πολλές ταξιδιωτικές σελίδες σε δευτερόλεπτα. Ψάχνετε πτήση, ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ή περισσότερα; Εμείς συγκεντρώνουμε προσφορές από όλο το ίντερνετ σε ένα μέρος. Συγκρίνετε τις επιλογές που υπάρχουν για την ίδια πτήση, ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και επιλέγετε πού θέλετε να κάνετε την κράτηση: απευθείας με την αεροπορική, το ξενοδοχείο ή το πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων ή σε άλλη ταξιδιωτική σελίδα.

Οι τιμές από τις ταξιδιωτικές σελίδες εμφανίζονται απευθείας στην οθόνη σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση από τη HotelsCombined. Αφού επιλέξετε την προσφορά που προτιμάτε, ο πάροχος της προσφοράς μάς πληρώνει για τη σύνδεση που παρέχουμε στη σελίδα του ή για την κράτηση που σας βοηθάμε να κάνετε στη σελίδα του. Έτσι, οι υπηρεσίες μας είναι εντελώς δωρεάν για τους χρήστες μας.

Επιπλέον, τα κέρδη μας προέρχονται από τις διαφημίσεις των ταξιδιωτικών εταιρειών που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Όταν κάνετε κλικ σε μια από τις διαφημίσεις, οι εταιρείες αυτές μας πληρώνουν για το κλικ».

Τι λες, θα την δοκιμάσεις;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − three =