αρχικηVIRALHorror Job: Εταιρία σε πληρώνει με 1.300 δολάρια για να δεις 13 ταινίες του Stephen King

Horror Job: Εταιρία σε πληρώνει με 1.300 δολάρια για να δεις 13 ταινίες του Stephen King

Αυτή είναι μια dream job. ‘Η μια δουλειά- εφιάλτης. Ανάλογα με το ποιον θα ρωτήσεις. Η εταιρία USDish τρέχει έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό: Θέλει να πληρώσει έναν fan με 1.3000 δολάρια για να δει 13 ταινίες τρόμου του Stephen King.

Τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος που θα επιλεγεί; Να φτιάξει reviews στα οποία θα περιγράφει τα συναισθήματα του πριν και μετά την προβολή των ταινιών, να παραθέσει το πόσο καλά κοιμόταν μετά, πόσες από αυτές παρακολούθησε μαζί με παρέα και φυσικά να πει ποιες ταινίες ήταν οι αγαπημένες του. Επίσης θα πρέπει να διαμοιράσει τις εμπειρίες του στα social media.

Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί, θα είναι εξοπλισμένος με ένα “κιτ επιβίωσης” που θα αποτελείται από ένα φακό, κουβέρτα, ποπ κορν, καραμέλες και σουβενίρ που σχετίζονται με τον Stephen King, καθώς και ένα Fitbit για να παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό του κατά τη διάρκεια του «μαραθωνίου».

Η λίστα με τις ταινίες περιλαμβάνει: “Carrie” ( original ή 2013 remake), “Children of the Corn,” “Christine,” “Creepshow,” “Cujo,” “Dreamcatcher,” “It” (original ή 2017 remake), “The Mist,” “Pet Sematary” (original ή 2019 remake), “Salem’s Lot,” “The Shining,” “Thinner” and “Misery”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτηση τους ως τις 15 Οκτωβρίου. Μαζί με ένα κείμενο 200 λέξεων στο οποίο θα περιγράφουν πως θα περάσουν το Halloween, αλλά και γιατί είναι κατάλληλοι για την θέση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =