αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑHive: Γιατί φεύγουμε από την Ελλάδα

Hive: Γιατί φεύγουμε από την Ελλάδα

Η είδηση βγήκε σήμερα: Η Hive αποσύρεται από την Ελλάδα, με τα πατίνια της να έχουν ήδη «εξαφανιστεί» από τους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Αυτές είναι οι δύο ελληνικές πόλεις στις οποίες είχε παρουσία. H Hive «αποβιβάστηκε» στην Ελλάδα πριν από 1 χρόνο.

Η εταιρία έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία εξηγεί τι προκάλεσε την… φυγή της από την χώρα μας. «Η απουσία ολοκληρωμένου νομικού πλαισίου που δημιουργεί ένα οργανωμένο περιβάλλον επιχειρηματικής λειτουργίας, αναγκάζει την εταιρία να αποχωρήσει επί του παρόντος από την ελληνική αγορά» σημειώνει η Hive.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η Hive ανακοινώνει ότι λαμβάνει τη στρατηγική απόφαση να μη συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα από σήμερα, Παρασκευή 28η Φεβρουαρίου 2020. Η εταιρία θα εστιάσει σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές που ήδη λειτουργούν με συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα για λειτουργία συγκεκριμένου αριθμού παρόχων.

Η Hive πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό είναι προς το συμφέρον των πόλεων, των καταναλωτών και των εταιριών. Η απουσία ολοκληρωμένου νομικού πλαισίου που δημιουργεί ένα οργανωμένο περιβάλλον επιχειρηματικής λειτουργίας, αναγκάζει την εταιρία να αποχωρήσει επί του παρόντος από την ελληνική αγορά. Πιστεύοντας στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς, αν οι συνθήκες αλλάξουν σίγουρα η εταιρία θα επανεξετάσει την ελληνική αγορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =