αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑHiggs: Ένας incubator για ΜΚΟ στο κέντρο της Αθήνας γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του με ένα NGO Fair

Higgs: Ένας incubator για ΜΚΟ στο κέντρο της Αθήνας γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του με ένα NGO Fair

Ένας οργανισμός που γεννήθηκε για να βοηθήσει τις ΜΚΟ να γίνουν βιώσιμες και αποτελεσματικές γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του και σας καλεί σε ένα NGO Fair! Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, από τις 10:30 έως τις 19:00, το υπέροχο νεοκλασικό στο Μεταξουργείο που φιλοξενεί το HIGGS (Βίκτωρος Ουγκώ 15, κοντά στο Μετρό), θα γεμίσει με χαμόγελα, μουσικές και βιωματικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους!

Από τις 10:30 έως τις 16:15, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του HIGGS και να συμμετάσχουν σε μια πληθώρα δράσεων από 20 ΜΚΟ, μεταξύ των οποίων θεατρική παράσταση, προσομοίωση δωρεάς φαρμάκων, μαθήματα πρώτων βοηθειών, ομιλίες, κατασκευές με 3D printer, έκθεση φωτογραφίας, δράσεις υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, ευαισθητοποίησης για άτομα με προβλήματα όρασης και πολλά πολλά άλλα.

Η ημέρα θα συνεχίσει μεταξύ 16:20-19:00 με το HIGGS Donors’ Speed Dating Event, μια κλειστή εκδήλωση που θα συγκεντρώσει για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο όλα τα μεγάλα κοινωφελή ιδρύματα της χώρας μας για να συμμετάσχουν σε μια πρωτότυπη δράση γνωριμίας και δυνητικής συνεργασίας με ΜΚΟ, με τη μέθοδο του speed-dating. Θα έχουμε μαζί μας το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Vodafone, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το Ίδρυμα Γεωργίου & Αριστέας Μαμιδάκη, το Hellenic Hope, το The Hellenic Initiative, το Act4Greece και το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ.

Το NGO Fair θα κλείσει με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του HIGGS για τα 2 χρόνια λειτουργίας του.

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 12 =