αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑHEMI Incubator: Άνοιξαν οι αιτήσεις για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του μουσικού κλάδου

HEMI Incubator: Άνοιξαν οι αιτήσεις για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του μουσικού κλάδου

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ως κύριος συνεργάτης του HEMI – Hub for the Exchange of Music Innovation, παρουσιάζει με μεγάλη χαρά για τρίτη χρονιά το HEMI Incubator, το πρώτο πρόγραμμα ανάπτυξης για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του μουσικού κλάδου σε ολόκληρη την περιοχή της Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το HEMI Incubator είναι ένα πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης που απευθύνεται σε μουσικούς επιχειρηματίες και εταιρείες από 9 χώρες της Κεντρικής και Νότιας Ανατολικής Ευρώπης: Τσεχία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία και Σλοβενία.

Το HEMI Incubator προσφέρει υβριδικά, εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο να φέρει απτά αποτελέσματα σε επαγγελματίες της μουσικής και ήδη αναγνωρισμένες εταιρείες (επιχειρηματίες / ΜΜΕ / startups στον τομέα της μουσικής).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε δύο διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων του μουσικού κλάδου:

1> Επαγγελματίες που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα, θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα υπηρεσία, προϊόν ή εταιρεία που σχετίζεται με τη μουσική βιομηχανία και χρειάζονται υποστήριξη για να το μετατρέψουν σε απτό προϊόν ή υπηρεσία.

2> Μουσικοί επιχειρηματίες που θέλουν να αναπτύξουν τα υπάρχοντα προϊόντα/υπηρεσίες τους και να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους σε νέες αγορές.

Τα επιλεγμένα projects θα λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση, δυνατότητα συμμετοχής σε εργαστήρια εκμάθησης εξειδικευμένων επιχειρηματικών θεμάτων και διαπροσωπικών δεξιοτήτων και διαπιστεύσεις για μουσικά συνέδρια και showcase φεστιβάλ των εταίρων του HEMI. Θα συμμετέχουν επίσης σε εκδηλώσεις δικτύωσης, pitching και matchmaking με βασικούς εκπροσώπους του κλάδου. Επιπρόσθετα, 6 από τις εταιρείες θα λάβουν επιχορήγηση για την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέας (μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος).

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση;

  • Μουσικοί επιχειρηματίες ή εταιρείες, που προσφέρουν βιώσιμες λύσεις στον  μουσικό κλάδο
  • Επαγγελματίες που πρόκειται να δημιουργήσουν μια νέα υπηρεσία, προϊόν ή εταιρεία που σχετίζεται με τον κλάδο της μουσικής
  • Εταιρείες που είναι εγγεγραμμένες σε μία από τις 9 χώρες HEMI – Τσεχική Δημοκρατία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία. (Ισχύει μόνο για τη ροή 2).
  • Πολίτες των 9 χωρών HEMI που ζουν οπουδήποτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις χώρες ΕΖΕΣ.

Η επιλογή θα γίνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου και το πρόγραμμα Incubator θα διαρκέσει από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο του 2024.

Αιτήσεις συμμετοχής έως τις 18 Φεβρουαρίου 2024 (24.00 CET)

Μη χάνεις χρόνο! Κάνε τώρα την αίτηση σου στο παρακάτω link και διαμόρφωσε το μέλλον της μουσικής βιομηχανίας: HEMI Incubator 2024

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 19 =