αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑHellenic Seaplanes: Έξι νέα υδάτινα πεδία

Hellenic Seaplanes: Έξι νέα υδάτινα πεδία

Μετά τη Φθιώτιδα, έρχεται η σειρά της Φωκίδας να «αγκαλιάσει» το project των υδροπλάνων, με τη δημιουργία ενός τοπικού συμπλέγματος υδάτινων πεδίων, με έξι νέα σημεία! Πρόκειται για τα λιμάνια των προορισμών Τριζόνια, Γαλαξίδι, Μόλου Αγίων Πάντων, Ερατεινής και Αγ. Νικολάου που με οδηγό την Ιτέα βάζουν τα υδροπλάνα στον τουριστικό χάρτη του νομού.

Η Hellenic Seaplanes σε άμεση συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας και την Πρόεδρο κα Σοφία Αναγνωστάκου καθώς και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον κ. Φάνη Σπανό, επεκτείνει στρατηγικά το δίκτυο υποδομών της έχοντας ήδη καταθέσει τους φακέλους για την αδειοδότηση των σταθμών σε Ιτέα, Αγίους Πάντες και Ερατεινή. Τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει τη διαδικασία εξίσου και για την έγκριση των υδάτινων πεδίων σε Τριζόνια, Γαλαξίδι και Αγ. Νικόλαο.

Υπενθυμίζεται ότι το πλάνο στη Φωκίδα περιλαμβάνει και δημιουργία υδατοδρομίου, με τη Hellenic Seaplanes να έχει αναλάβει το έργο της ίδρυσης υδατοδρομίου στην Ιτέα. Με την υλοποίησή του, η Στερεά Ελλάδα θα γίνει από τις πρώτες περιφέρειες που θα φέρει τα υδατοδρόμια ως μέσο μετακίνησης, έχοντας στο χαρτοφυλάκιό της δεκάδες υδάτινα πεδία καθώς και υδατοδρόμια σε περιοχές-κλειδιά, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά τη λειτουργία των υδροπλάνων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × five =