αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑHawk Tower: O πύργος του 1868 στη Μάνη πέρασε στα χέρια του brand Aria Hotels. Και θα μπορείς να διαμείνεις εκεί (ΦΩΤΟ)

Hawk Tower: O πύργος του 1868 στη Μάνη πέρασε στα χέρια του brand Aria Hotels. Και θα μπορείς να διαμείνεις εκεί (ΦΩΤΟ)

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύουν την παρουσία τους στη Μάνη εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό τους το Hawk Tower.

Οπως αναφέρει η εταιρεία, η ιδιαίτερη αυτή ιστορική κατοικία δέχεται ήδη κρατήσεις και θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της από τα μέσα Απριλίου.

Το Hawk Tower βρίσκεται στην εναλλακτική Μάνη, και συγκεκριμένα τον Πύργο. Η κατοικία αποτελεί αρχοντικό πύργο της ευρύτερης περιοχής της Μάνης, ο οποίος κατασκευάστηκε το 1868 και έχει ανακαινιστεί εσωτερικά με απόλυτο σεβασμό στη μανιάτικη αρχιτεκτονική.

Με έκταση 150 τ.μ., το Hawk Tower μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα, αποτελώντας ιδανική επιλογή για οικογένειες, παρέες φίλων και ζευγάρια που επιθυμούν να εξερευνήσουν τόσο την τοπική ιστορία όσο και τα γραφικά χωριά του Ταΰγετου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, ενώ περιλαμβάνει σαλόνι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =