αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑHangouts Chat: H Google έβγαλε τον μεγάλο ανταγωνιστή του Slack

Hangouts Chat: H Google έβγαλε τον μεγάλο ανταγωνιστή του Slack

Η Google δείχνει έτοιμη να «χτυπήσει» το Slack και το Microsoft Teams στο πεδίο των εταιρικών chats. Έτσι έβγαλε την δική της αναβαθμισμένη πλατφόρμα, με το όνομα Hangouts Chat. Το εν λόγω project είχε ανακοινωθεί μέσα στο 2017, όμως η ευρεία κυκλοφορία του είχε πάλι λίγο πιο πίσω. Τώρα γίνεται κεντρικό τμήμα της G Suite. Για την ακρίβεια, θα το δουν όλοι οι χρήστες μέσα στις επόμενες 7 ημέρες (οπότε μην ανησυχείτε).

Όλες οι παραπάνω εταιρείες ουσιαστικά εστιάζουν το ίδιο πεδίο, αλλά όλες τους δίνουν το «κάτι παραπάνω» από την μεριά τους. Για τη Google, αυτό σημαίνει μεγάλη έμφαση στην AI, όπως σημειώνει το Techcrunch. Το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ίσως το @Meet bot που σας βοηθά να προγραμματίσετε τις συναντήσεις, και το @Drive bot που σας κρατάει ενήμερους όταν τα αρχεία διαμοιράζονται προς τα εσένα ή όταν οι άνθρωποι ζητούν πρόσβαση σε ένα από τα δικά σας έγγραφα.

Το Hangouts Chat αυτή τη στιγμή υποστηρίζει 28 γλώσσες και κάθε room μπορεί να έχει έως και 8.000 μέλη. Αυτό που ίσως είναι εξίσου σημαντικό είναι ότι η Google έχει ήδη δημιουργήσει ένα οικοσύστημα εταίρων που έχουν ενσωματώνει το Chat προσφέροντας τα δικά τους bots. Περιλαμβάνονται οι εταιρίες Xero, RingCentral, UberConference, Salesforce, Zenefits, Zoom.ai, Jira, Trello, Wrike και Kayak.

Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τα δικά τους bots και να ενσωματώσουν τις δικές τους υπηρεσίες με το Chat.

https://beta.techcrunch.com/wp-content/uploads/2018/02/meetbot.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + six =