αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH Virtus International Partners απέκτησε το 51% της ελληνικής Three Cents- Το brand που έφτιαξαν 4 φίλοι

H Virtus International Partners απέκτησε το 51% της ελληνικής Three Cents- Το brand που έφτιαξαν 4 φίλοι

Οι επενδυτές δεν κοιτούν μόνο τα τεχνολογικά projects. Κάτι που επιβεβαιώνεται στην περίπτωση της Three Cents. Το fund Virtus International Partners μόλις απέκτησε το 51% της ελληνικής εταιρίας. Η Three Cents δεν παράγει κάποιο λογισμικό, ούτε πρόκειται για κάποια ιντερνετική πλατφόρμα. Παράγει αναψυκτικά που αναμειγνύονται με ποτά για τη δημιουργία κοκτέιλ, καθώς και τόνικ.

Μέσα σε περίπου 6 χρόνια από την ίδρυσή της, κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στην κατηγορία της και εξάγει τα προϊόντα της σε 34 χώρες. Η Three Cents, η οποία ιδρύθηκε μόλις το 2014 από τέσσερις νέους με εμπειρία στον χώρο των μπαρ και του εμπορίου, τους Δημήτρη Νταφόπουλο, Γιώργο Μπάγκο, Γιώργο Τσιρίκο και Βασίλη Καλαντζή.

Η Virtus International Partners, επικεφαλής της οποίας είναι ο Λάμπρος Παπακωνσταντίνου, τον περασμένο Νοέμβριο ανακοίνωσε επίσης τη συμμετοχή της στα «Αττικά Πολυκαταστήματα», ενώ το 2017 είχε προχωρήσει στην εξαγορά του 51% της ΑΣΤΗΡ Αφοί Βυτογιάννη, βιομηχανίας που κατασκευάζει μεταλλικά πώματα για γυάλινες φιάλες.

https://media-exp1.licdn.com/dms/image/C511BAQEFLEUYIC5s_A/company-background_10000/0?e=2159024400&v=beta&t=vnhV4yiX-4T-LdFP0uIODfOOCEJM4D55z6cjRrgxznw

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + six =