αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH Uber «αποβιβάζεται» σε Ρόδο και Κέρκυρα

H Uber «αποβιβάζεται» σε Ρόδο και Κέρκυρα

H Uber Taxi είναι διαθέσιμη πλέον στην Ρόδο και την Κέρκυρα ακολουθώντας την παρουσία της υπηρεσίας στην Σαντορίνη από το 2021, στην Μύκονο από το 2022, στην Θεσσαλονίκη από το 2021 και στην Αθήνα από το 2014. Μέσω της εφαρμογής Uber, οι πολίτες και οι τουρίστες θα έχουν πλέον μια αξιόπιστη επιλογή μετακίνησης σε εμβληματικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Η Uber Taxi παρέχει στους επιβάτες την ευκολία της εμπειρίας να αιτηθούν μια διαδρομή: εισάγοντας τον απαιτούμενο προορισμό και επιλέγοντας ταξί, οι χρήστες μπορούν να υπολογίσουν την εκτιμώμενη ώρα άφιξης του ταξί, τον αριθμό κυκλοφορίας, το μοντέλο του οχήματος και τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό.

Οι οδηγοί, από την πλευρά τους μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή και να αρχίσουν να δέχονται αιτήματα διαδρομών από οποιονδήποτε από τους 131 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες της Uber σε όλο τον κόσμο, που επισκέπτονται τα παραπάνω νησιά με το πάτημα ενός κουμπιού.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε την παρουσία της πλατφόρμας μας σε περισσότερους τουριστικούς προορισμούς, ειδικά σε μια χρονιά που αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση. Στην Uber είμαστε αφοσιωμένοι στη δραστηριότητά μας στην Ελλάδα, πιστεύουμε στη δυναμική της και θέλουμε να συνεργαστούμε στενά με την κοινότητα των οδηγών ταξί για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που προέρχονται από τον εγχώριο και διεθνή τουρισμό», δήλωσε η Σαρίτα Βαρούχ, Γενική Διευθύντρια της Uber Greece.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 19 =