αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH startup τεχνητής νοημοσύνης Anthropic λανσάρει την πρώτη του εφαρμογή για έξυπνα κινητά- Τι κάνει το chatbot

H startup τεχνητής νοημοσύνης Anthropic λανσάρει την πρώτη του εφαρμογή για έξυπνα κινητά- Τι κάνει το chatbot

H startup τεχνητής νοημοσύνης Anthropic λανσάρει την πρώτη του εφαρμογή για έξυπνα κινητά, καθώς προσπαθεί να κάνει το chatbot Claude διαθέσιμο στους χρήστες ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται.

Η Anthropic με έδρα το Σαν Φρανσίσκο ανακοίνωσε ότι η νέα εφαρμογή για iPhone θα είναι διαθέσιμη από σήμερα Τετάρτη.

Οι συνομιλίες θα συγχρονίζονται με αυτές που πραγματοποιούνται μέσω της διαδικτυακής εκδοχής του chatbot. Η εφαρμογή θα μπορεί επίσης να αναλύει φωτογραφίες — όπως από φωτογραφίες που τραβούν οι χρήστες — κάτι που θα επιτρέπει στο chatbot να εκτελεί εργασίες όπως η αναγνώριση εικόνων.

Η Anthropic ιδρύθηκε το 2021 από πρώην υπαλλήλους της OpenAI, συμπεριλαμβανομένης της Ντανιέλα Αμοντέι και του αδελφού της Ντάριο, ο οποίος εκτελεί χρέη διευθύνοντα συμβούλου. Η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο ισχυρούς ανταγωνιστές της OpenAI, συγκεντρώνοντας δισεκατομμύρια από επενδυτές.

Στην Anthropic έχουν επενδύσει μεταξύ άλλων η Amazon, η Google και η Salesforce.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η Anthropic ανακοίνωσε επίσης ένα νέο σχέδιο συνδρομής για εταιρείες που θα προσφέρουν στους εργαζόμενους πρόσβαση στο chatbot. Η Anthropic είπε ότι το σχέδιο επιτρέπει μεγαλύτερη χρήση του chatbot της εταιρείας από ό,τι μέσω του υπάρχοντος προγράμματος «pro» που κοστίζει 20 δολάρια τον μήνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =