αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH SofMedica ανακοίνωσε την εξαγορά της MediVibe Μ.Α.Ε

H SofMedica ανακοίνωσε την εξαγορά της MediVibe Μ.Α.Ε

Η SofMedica Hellas, κομβικό μέλος του Ομίλου SofMedica, ανακοινώνει την εξαγορά της MediVibe Μ.Α.Ε., κορυφαίας εταιρείας διανομής ιατρικής τεχνολογίας στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε παθήσεις Επεμβατικής Καρδιολογίας. Πρόκειται για μια στρατηγική συγχώνευση που ενισχύει σημαντικά τους Τομείς Δραστηριότητας της SofMedica, καθώς η εταιρεία πλέον είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες στο χώρο της Επεμβατικής Καρδιολογίας που σχεδιάστηκαν για να παρέχουν ανώτερα κλινικά αποτελέσματα στους ασθενείς και στους επαγγελματίες υγείας.

Η αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων αποτελεί μέρος της κληρονομιάς της SofMedica από την ίδρυσή της, αφού η πρώτη διακαθετηριακή εμφύτευση βαλβίδας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη είχε πραγματοποιηθεί με την υποστήριξή της. Η εξαγορά της MediVibe επιβεβαιώνει τη στρατηγική της SofMedica να εντάσσει στο δυναμικό της υφιστάμενες επιχειρήσεις στον χώρο της ιατρικής τεχνολογίας που ενισχύουν περαιτέρω την αποστολή της.

Η ένταξη των λύσεων αιχμής της MediVibe στο χαρτοφυλάκιο της SofMedica υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας προς την εξασφάλιση ιατρικών τεχνολογιών που μεγιστοποιούν την ακρίβεια της ιατρικής πράξης. Οι εν λόγω τεχνολογίες (καθετήρας-μπαλόνι ενδαγγειακής λιθοτριψίας της Shockwave, οδηγά σύρματα και καθετήρες της ASAHI, αντλίες καρδιάς Impella της Abiomed κ.ά.), αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για τους επεμβατικούς καρδιολόγους, τους επεμβατικούς ακτινολόγους και τους αγγειοχειρουργούς ώστε να προσφέρουν τη βέλτιστη φροντίδα στους ασθενείς τους.

Οι επαγγελματίες Υγείας θα ωφεληθούν σημαντικά από την εν λόγω εξαγορά. Θα έχουν πρόσβαση στα ολοκληρωμένα προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης της SofMedica, διασφαλίζοντας έτσι ότι θα μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις προηγμένες της τεχνολογίες. Τα αιμοδυναμικά εργαστήρια, από την άλλη πλευρά, θα επωφεληθούν από την κορυφαία υποστήριξη της SofMedica (after-sale support), που περιλαμβάνει αξιόπιστo service και διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και κλινική και τεχνική υποστήριξη. Επιπλέον, η εξαγορά ανοίγει τον δρόμο ώστε να ενσωματωθούν τα προϊόντα της MediVibe στις Συμφωνίες – Global Value Arrangements της SofMedica, προσφέροντας αυξημένη αξία στους παρόχους υγείας.

Οι ασθενείς, που είναι οι τελικοί αποδέκτες των πλεονεκτημάτων αυτής της εξέλιξης, θα έχουν πλέον αμεσότερη πρόσβαση σε καινοτόµες ιατρικές τεχνολογίες, ζωτικής σημασίας. Αυτό θα τους επιτρέψει να αναρρώνουν ταχύτερα και ασφαλέστερα. Η εξαγορά αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα στην αποστολή της SofMedica να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της ιατρικής τεχνολογίας αιχμής και της περίθαλψης των ασθενών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 20 =